DeletedUser
da ce activi is admini ca nu inchide nimeni topicu !
).... toti se ingramadesc=))) rofl
care va fi directia celorlati membri? cred ca o lamurire este necesara.
nici nu stiu cum sa traduc evenimentele care se descriu in posturile de mai sus, astept totusi un deznodamant si un raspuns la toate intrebarile adresate de antevorbitorii mei. A depus Wanted armele?, a vorbit Remus pentru intregul trib?, care va fi directia celorlati membri? cred ca o lamurire este necesara.
Dacă războiul s-a terminat, voi închide topicul în cel mult 24h de la notificarea curentă!![]()
Dacă războiul s-a terminat, voi închide topicul în cel mult 24h de la notificarea curentă!![]()
Tocmai de aceea am pus acel "dacă"
Fara amanunte si detalii:
- topic deschis de mine si solicit inchiderea lui
- nu tine cont de evolutia jocului/ razboiului ci de inchiderea topicului
- un singur lucru voi sublinia, e foarte usor sa pui 20-30 insi sa atace 1 singur player cum am fost eu atacat non-stop, daca vi se pare asa usor sa te aperi la astfel de atacuri oricand dau sitter altcuiva sa-mi demonstreze mie ca poate face mai mult, altfel ciocu' mic, am fost atacat si cu cateva mii de atacuri pe zi, si cu cateva sute instant de nu aveai timp sa faci nimic, am avut si sate goale grupa mare si am omorat sute si mii de nobili ai celor ce au dat din scurt la multe atacuri, cred ca doar daca era un robot pe contul meu putea face mai mult, in asemenea conditii eu cred ca m-am descurcat onorabil atat timp cat am fost eu pe cont, sa nu uite nici MAGIC ca la inceput de razboi aveam peste 1500 de sate pe granita si am tinut singur granita din k34/ 43/ 33
- personal am atacat prin limbaj si pe joc persoanele ce m-au suparat si deranjat si sincer foarte multi dintre voi la modul cum atacati sunteti slabi si eu personal am pierdut unele sate ca efectiv nu mai aveam defensive in zona si nu prin faptul ca m-ati impresionat cu ceva, un plus este pentru paulbluelion si artemis.01
- mi-am propus sa nu raspund la provocari, asa ca nimic nu ma mai atinge de astazi incolo, este ultimul meu reply si posibil post pe extern
- spiritul WANTED nu a disparut niciodata si nici nu va disparea, va exista intr-o forma sau alta, cum nici spiritul triburilor Insane ( L3 ) sau crazy ( L5 ) nu va disparea niciodata
- bafta tuturor
Rog moderatorii L5 sa inchida topicul, cine vrea sa discute de razboi nu au decat sa deschida alt topic.