DeletedUser4920
Razboi ? Pfff totu e un bluf
nu m-am referit la remus cand a fost vorba de scoala, se intampla sa stiu unde munceste si de unde e
nu numai voi cititi forumul nostru
si noi pe al vostru
va tot laudati cu statistica, din cate stiu eu magicul ataca pe cei din lod, stati linistiti ca vine si randul vostru,
rezultatul statistici se poate rasturna oricand!![]()
woow au inceput sa se agite apele) inca un razboi...probabil inca o fuziune
te pomenesti ca ma trezesc si eu cu invitatie in magic
![]()
hai maaaaa, te agiti pentru cateva sate luate? vedem pe parcurs ... vezi tu noi suntem de 4 ori cat voi asa ca conteaza si marimea chiar daca suntem putini activi ne putem pune in miscare rapid
ne revenim noi
cat se poate descurca aliat cu toate conturile de le are sub control
plus ca s-a inceput scoala)
sa vedem peste 1 luna![]()
1.4. Vă rugăm să evitaţi reproşurile cu privire la greşelile gramaticale sau de scriere la adresa jucătorilor. Dacă greşelile gramaticale sau de scriere ale unui jucător sunt atât de mari încât conţinutul mesajului se pierde, puteţi raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemă.
1.7. Puteţi folosi diferite metode pentru a vă provoca "duşmanii" din joc în secţiunile "Lumi de joc" dar nu numai, atâta timp cât toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoană nu sunt tolerate nicăieri, atât pe forum cât şi prin sistemul intern de mesagerie.