DeletedUser19794
un razboi pe L9 ......
de ceva timp se tine pe L9 un razboi intre war_D si lycans!!!
mai bine zis la inceput a fost razboi intre ~D~A~ si LYCANS ......apoi ~D~A~ a fuzionat cu fostul war_M....acum war_D .......si si-au unit fortele impotriva celor din LYCANS....
speram ca ii vom invinge ....acum ca ni s-au alaturat si cei din THOR!!!
speram ca nu va tine foarte mult razboiul asta........sper si cred ca cei din LYCANS voi fi infranti usor.....
cand razboiul a inceput oficial intre cele 2 triburi.....zona rosie mai precis LYCANS.....s-a transformat in cateva zile in zona albastra!!!!
deci va dati seama....si progresam pe zi ce trece)!!!!sper ca ne vom scalda in curand intr-o mare albastra !!!!
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
)....nici aici nu scap ma de tine......esti ca raia sa mor
)!!!!!
Text original Gangster Ray
Bai papaciocarule te mai bagi mult aici in seama? Faci parte din tribul Dacii, ce legatura are tribul Dacii cu noi sau -ML-? Ai uitat cand va milogeati pentru alianta? Vrei sa pun mesajele pe forum sa vada lumea cine esti si in ce trib te afli?
Cu tribul tau nu avem razboi doar ca ne-am servit de la voi ca am avut de unde...
Ciocu' mic si joc de glenze ca astea sunt doar cuceriri izolate, daca mi-as petrece 48h doar ca sa fac ceva frumos pentru tribul tau in 3 zile ati fi plecati de pe harta..dar chiar nu imi bat capu... nu stiu ce te bagi in seama cu japca asa daca nu ai nicio treaba si stii ce poate tribul tau, cum comentezi de altii cand te afli intr-un trib vai de steaua lui?
Ce stii tu despre triburile bai piciule?
amaratule))))!!!!
2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".
Smilex draga se pare ca nu ai depasit varsta de 12 anisori si ca de abea te-ai dat jos din scutece. Parerea mea este sa iti ti gura tribul tau este neinteresant si sti de ce voi 400 de membri aveti cat avem noi 65 de membri a da inca ceva, Lycans acum au plecat in A.O.N. de frica asa iati tarabosteti si taci odata din gura, cat despre Thor te-as ruga sa nu vorbesti prosti despre ei am fost capitan acolo si WWizz sunt aliati nostri de incredere daca asta era dilema ta de cum rezistam.
A da aici sate cucerite prin lupta.
http://ro.twstats.com/ro9/index.php?page=player&mode=conquers&id=705191
Sunt curios sa vad ale tale cum arata.
Nu pot spune acelasi lucru despre amenintarile si mistourile pe care le-ai facut asupra mea cand ti-am zis ca acel jucator e refugiat, norocul tau este ca esti departe de noi cu tot cu trib ca va calcam in picioare.Tinand cont ca cel mai tare de la voi are exact acelasi numar de sate pe care il am eu.
P.S. vad ce cuceriri de sate ai facut u pentru o gura bogata.
http://ro.twstats.com/ro9/index.php?page=player&mode=conquers&id=64183
macar eu nu ma umflu cu niste realizari ca altii
care exista in formula de war D dupa o fuziune
adica fostul DA avea merite nu WAR d .
deci e incorect sa spui ca war d a facut ceva .
si legat de alt post al unui amic de pe aici
cand iti faci 135 mii de puncte numai pe inobilari interne,repet numai pe inobilari interne ,nu prea trebuie sa te umfli prea tare in pene
mihai zimi si mie : e asa meritos un jucator care isi ia numai sate la inobilare interna?
si doar pentru ca au plecat 2-3 la in alt trib nu insemna ca voi ati distrus pana si ultimu om de acoloo sa infintez special o fundatie si facem o crescatorie de lycani
numa sa muriti voi de ciuda
smiley de ce faci circul asta pe extern?
hai numai zi de altii ca innobileaza intern tot. ca mai mare rusinea de satele de barbari innobilate intruna.....la infinit. in zona mea K59 sunt nenumarate sate parasite si n-am timp sa le iau pe toate pe degeaba.
Jocul asta se bazeaza pe Ofensiva si defensiva daca nu esti dispus sa pierzi trupe pentru un sat DEGEABA!
cand toti care ii cuceresti sunt colegi de trib?
nui asa ca respectivul e un jucator bun ?sunt sigur ca stii la ce ma refer
la jucatori care numai din asa ceva reusesc sa creasca .eu personal nu mam laudat ca distrug triburi de unu singur ca altii, in schimb ei sau laudat ca au inobilat numa sate ale colegilor mei , ca ei sunt foarte tari etc
si am dovedit ca zic dragutii de jucatori din DA sau WAR cum isi zic ei e numai gura de ei caresunt "buni"
apropo am urmarit pe tw stats cati jucatori de la ei au luat sate de la noi in ultimele 3 zile nu prea am vazut asa de multe pe acolo oricum cel mai bine sa isi vada de treaba lor si sa nu se mai etaleze![]()