DeletedUser
ma nu mai comenta aiurea ca ma enervezi ... daca nu stii care a fost treaba cu nebunu taci ... numai rainn21 stie tot adevarul ... hai veziti de satele tale ... si nu comenta aiurea ca atat stii ... sa critici jucatorii ...
Acum va certati care in ce trib ati fost ? foarte bine shinobi666 ca nu se mai termina odata cearta.
ms, mie unul mi se pare aiurea chestia de genul in ce trib ai fost, asta e o treab irelevanta dupa parerea mea, daca simti ca nu iti gasesti locul in trib te duci in altul, daca nu iti place deciziile conducerile la fel cauti un trib in care iti place etc etc.
.sa ma simt amenintat vrei adresa ?? ca nu am nimik de ascuns![]()
pici ... sunt jucatori care sunt waroom 100% tu taci ... ca n-ai ce ** nici eu ... nici rainnn... jucatori gen cei din gasca nebuna trebuie sa ** ... nu cei din T.T. sau pici din ce trib??? pana mea ca nu mai tin minte..
Daca rainn ar vorbi mai mult cu jucatorii de baza a waroom.. si daca cineva imi arata un dictator (rainn nu este neaparat) care a supravietuit propriului popor ... cu cat vrei sa iei tu deciziile sa primesti laude ca tu ai declarat razboi **** cu cu atat esti mai antipatic si faci greseli .. .1 data merge a 2 oara merge pana o sa iti gasesti nasu . waroom are jucatori buni. o conducere mai flexibila si ar fii perfect .
Bravo aikon in sfarsit cineva care si-a dat seama care sunt de fapt jucatori waroom.Nu aia care iau intern
.
Aia care sunt in top la inamici invinsi si SE CHINUIE PENTRU SATE NU LE IAU MOKA !
tu chiar incerci sa ma enervezi :??michelle2007 si tu poti fi un bun exemplu la inamici invinsi nu prea cred ...
Ca Agresor
336 Michelle2007 7,35 Mio.
nici aikon nu e un prea bun exemplu
451 aikon 6,07 Mio.
si recunosc nici eu ... deci stilul de joc nu se poate arata prin inamici invinsi ...
ce am spus gresit aici ca sa te enervezi ... iti cam place sa te certi mai ... dar noroc ca sunt eu cam calm![]()