DeletedUser
a venit preotul .... grija la funduletze ca arunca cu busuioc
a venit preotul .... grija la funduletze ca arunca cu busuioc
1.1. Trataţi-i pe ceilalţi membri cu respect şi menţineţi discuţiile în limitele bunului simţ. Este indicat să tineţi cont că pe forum sunt membri de vârste diferite şi a căror experienţă de joc diferă de la caz la caz, motiv pentru care vă rugăm să fiţi răbdători dacă uneori apar întrebări care pot părea "stupide" sau "infantile".
2.3. Discuţiile care au loc doar între doi jucători trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum. Nu citaţi excesiv din posturile anterioare. Citaţi doar părţile esenţiale astfel încât posturile să nu fie prea lungi.
Daca sunt bun cu voi nu inseamna ca trebuie sa profitati de chestia asta...aveti macar bunul simt si incetati sa va mai jigniti dupa ce va sterg postarile.
Da, sigur, fugi repede la tata de frica. Ah, stai...n-ai unde
Ma intreb de ce ai ajuns fix in PICI? Bun nume de trib, parca l-au pus exact pt tine.
ajung in orice trib vreauca sa sti si tu asta ... L24 ii o lume in care ursu face legea si cand spun drepti toti stau drepti indiferent de natia , varsta , etc etc ...
asa cum si tu si restu clownilor care ati disparut pentru ca asa am dorit
vrei sa vezi ca o sa fiu si in MOD ? faci o sjuba live daca o sa fiu si acolo ? + trecut la profilu lor ca si conducator suprem)
hai ma , iti dau drept de invitatie ... ia zi te invit ?
pai tu nu ai conducere nici in MOD si vrei mai mult ca intemietor in alta parte ?)
ajung in orice trib vreauca sa sti si tu asta ... L24 ii o lume in care ursu face legea si cand spun drepti toti stau drepti indiferent de natia , varsta , etc etc ...
vrei sa vezi ca o sa fiu si in MOD ? faci o sjuba live daca o sa fiu si acolo ? + trecut la profilu lor ca si conducator suprem)
Vai de mine.. Vizitam externul aiurea si am citit asta.. Sper, pentru binele omenirii, ca erai ironic.. Nu cunosc personajele implicate in discutiile acestea, am avut putine tangente cu L24, dar.. Smardoiala si perfuzii'n creier pe net..