DeletedUser
Amice nu-mi aduc de tine in burn , de avalon cred ca stii de pe google iar cu Octav nu creed ca e decat o rafuiala personala si o refulare .Maram ca sa ajungi tu la performantele mele realizate timp de 6 ani mai trebuie sa treaca multa apa pe dunare ... abea dupa ce va mai trece multa apa pe dunare o sa poti tu sa te amuzi de cele spuse de mine ...
Apropo vezi ca eu ce vorbesc nu vorbesc in necunostinta de cauza nici sa ma bag in seama ! Ma supara atitudinea unora dintre voi care daca e sa o luam asa nici nu ati realizat mare lucru !
V-ati mobilizat frumos si ceilalti au pierdut un anumit numar de trupe in rest nu vad nimic special si mare performanta !
Ca sunteti 20-30 membrii ? asta nu e realizare ... daca tine minte cineva lumea 7 de la inceputuri si anume tribul MoD ... stie toata lumea cam ce am facut 30 membrii impotriva a toata harta !
Sa mai dau exemple ? Skin , SAS , AVALON ? care si acolo am facut lege intr-un contingent restrans dar de valoare ...sau BURN , IMMO , Hegemony ?
Daca sunt sub acoperire nu inseamna ca nu stiu jocul si trebuie sa ma tratezi in deradere , nu trebuie sa tratezi omul dupa infatisare !
Pana acum multa vorbarie si fapte putine si din partea voastra si din partea Tdn !
Mai aveti putin si voi si o dati in Penibilul in care dadea nenea Octav care si ala era mare conducator !
O zi buna !
Ai venit aici ca sa ce ? e off , ok , ok , dar ceva on ai de zis ? Altfel ,eu te vad ca pe un fan , si-ti multumim , da-ne si un Like plz.
Nu am nimic personal cu tine , te stiu un pic de pe alte lumi , jucator ok , nu exceptional nu patetic, dar cu o gura imensa , atat si nimic mai mult ..Daca stau sa ma gandesc de ce au dominat mod pe 7 , ar trebui sa-ti redescoperi arborele genealogic ..
p s stii si tu cate ceva si te faci atat de atotstiutor prin toate topicurile si forum-urile , de parca ..off , nu confund jocul cu viata , dar mai bine , traieste viata mai diferit ,decat cu "topoarele" in mana si calare pe "cavaleria" usoara..
Nu o lua personal , e doar o umila parere , si un raspuns oarecum inofensiv ,trateaza-l ca atare !