DeletedUser43296
ti-as da un like
) dar din fericire nu suntem pe facebook
vei avea acelasi rezultat ca si colegii tai
te astept si pe tine
baieti...niciunul dintre voi nu ma cunoasteti si probabil joc acest joc cu mult inaintea voastra
niciodata vre-un adversar nu s-a plans de lipsa de respect din partea mea
ca sa parafrazez putin ce a scris unul dintre voi mai deunazi tocmai am primit 19 fulluri cu nobili pe un sat
cu tot respectul pt voi tin sa va spun ca atacul vostru a fost penibil,penibil a fost si cel care a pus un asa nume unui sat si chiar l-as ruga,daca tot e asa de inversunat,sa-mi spuna de unde aceasta inversunare impotriva unui trib atat de mic care ,totusi,le e superior
impotriva mea inteleg sa fiti suparati deoarece am vre-o 18 sate de la voi si voi nimic
totusi ar trebui sa predomine bunul simt
chiuahua trib noi nu ne consideram
voi sunteti frustati ca va rezistam...ba mai mult va batem
storm cat e de mare nu va reusii nimic impotriva wolf
ati dat pe organizat numai impotriva mea 200 de atacuriati aruncat vre-o mie in lupta dar ce sa va fac daca nu stiti sa dati nici macar fake-uri
te lauzi ca ai pastrat un sat care a primit sprijijin de la toata familia ))
amuzant...daca erau nobili in apropiere fi convins ca-l pierdeai prietene
ai uitat sa spui cata defensiva ati tocat acolo
hai ca sunteti interesanti...suntem la periferia intereselor voastre...pfff
de aceea ati lansat pe noi pese 1000 de atacuri
sunteti ridicoli zau...
desi ati lansat peste 1200 de atacuri,noi suntem cu 5 sate pe plus dupa organizatul vostru
sa ma ia naiba daca nu imi place ))
lasa-i fitzosule ca le-a pierit aroganta
in afara de kandrat restul sunt in afara
mah era o strategie sa va scot pe cate unul din joc)
ati mai muscat voi d-astea...
baieti...niciunul dintre voi nu ma cunoasteti si probabil joc acest joc cu mult inaintea voastra
niciodata vre-un adversar nu s-a plans de lipsa de respect din partea mea
ca sa parafrazez putin ce a scris unul dintre voi mai deunazi tocmai am primit 19 fulluri cu nobili pe un sat
cu tot respectul pt voi tin sa va spun ca atacul vostru a fost penibil,penibil a fost si cel care a pus un asa nume unui sat si chiar l-as ruga,daca tot e asa de inversunat,sa-mi spuna de unde aceasta inversunare impotriva unui trib atat de mic care ,totusi,le e superior
impotriva mea inteleg sa fiti suparati deoarece am vre-o 18 sate de la voi si voi nimic
totusi ar trebui sa predomine bunul simt
chiuahua trib noi nu ne consideram
voi sunteti frustati ca va rezistam...ba mai mult va batem
ma scuzati ca nu sunt in tema cu acest razboi .... dar is si eu curios in ce K se desfasoara aceasta CRUNTA batalie ?
Apropo Fitzosule
Mi-a adus astazi Dan la cunostinta o nemultumire de-a ta, datorata actiunilor mele. Nu este vorba ca nu va respect. Pe Allixia il respect de cand am inceput lumea 30... suntem prieteni pe joc si ne intelegem bine. Dan din cate observ te respecta asa ca nu am nimic cu tine, prin prizma faptului ca am incredere in judecata lui. Mai sunt 2-3 jucatori care mi-au creat o impresie buna la voi si nici fata de ei nu intentionez a le arata o lipsa de respect, dar pe majoritatea de la voi nu ii prea agreez. Cavalerul se lauda ca a avut 1.200 de atacuri... frate cate au fost reale? 2? 3? cate au fost cu nobili? 0?
Sunteti tratati cum sunteti tratati datorita atitudinii voastre. Nu sunt genul care sa faca batjocura de cineva, fara a fi provocat.
Legat de mobilizarea de care ati dat dovada alaltaieri pot doar sa va felicit! Bravo![]()