Wrath josnic

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Si cum ramane pana la urma? inteleg ca nu a mai avut loc nicio cearta intre cele doua triburi! Pacat! ;) Ar fi fost un subiect interesant de discutie!:D
 

DeletedUser

a fost si numai este, mai mult comentariile voastre neau deschis ochii... tot o familie suntem chiar daca eram in razboi multumim :) de azi suntem o familie unita! Va doresc succese
 

DeletedUser

sa inteleg ca de aceea cautai cu disperare pna-uri si aliante mai deunazi :)

Traianuss astăzi la ora 07:54
Nu ma cunosti ca nai de unde :) poate de la membri daca teai uitat prin GW.

Sa incepem cu sunt diplomatul tribului in acest moment.
Ce vreu de la voi? banuiesc ca sti ca vreau ceva ... pai sa incepem:

In primul rand vreau un PNA de inceput, de ce?, incepand de astazi diplomatia noastra sa "schimbat" putin... adica Wrath nu mai fac parte din familie, si deci noi suntem intrun viitor foarte apropiat implicati in razboi cu ei.
Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca atat timp cit noi vom fi dusmanii Wrath noi suntem prieteni :D.
Si asa Wrath sa laudat ca nu e razboiul nostru, intradevar nici nu trebuia sa fie, sa se descurce, oricum sunt prea buni pentru L10.

Cu respecte
Traianuss
P.S. Astept un raspuns in acest sens.


asa stie diplomatul asta de cariera sa ne seduca pe noi :)
 

DeletedUser

mda...somnoroasa inainte de cafea.Scuze atunci...ramane valabil decat ceea ce am zis de G.W. si minunata familie.Nu ma pot pronunta de VM-EC deoarece nu cunosc:Dmai pisica somnoroasa,,,,,,,,,,,,,dupa ce iti bei cafeaua,,,,,,,,,,,,,,eu zic sa te impusti,,,,,,,,,,,,,,,,
ca prea le stii pe toate:eek:

pe L3 Scitii se razboiesc cu DIE
si aici e marea dragoste,,,,,,,,,,,,,,,,,,
deci apuca-te si toarece linistita in blana ta:D
pana una alta,,, mai multe triburi s-au unit impotriva tribului G.W. asta spune totul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
daca erati asa smecheri nu va aliati impotriva unui singur trib
deci zat
 

DeletedUser

si pentru tine asa
G.W.-ul a fost pe podium cu 4 razboaie oficiale si 3 neoficiale
voi cu un singur razboi sunteti intre primii 10 si primii 20:D
ti-as spune sa plimbi ursul dar si pisicile au zgarda,,,,,,,,,
plimba-te
 

DeletedUser

mai pisica somnoroasa,,,,,,,,,,,,,dupa ce iti bei cafeaua,,,,,,,,,,,,,,eu zic sa te impusti,,,,,,,,,,,,,,,,
ca prea le stii pe toate:eek:

pe L3 Scitii se razboiesc cu DIE
si aici e marea dragoste,,,,,,,,,,,,,,,,,,
deci apuca-te si toarece linistita in blana ta:D
pana una alta,,, mai multe triburi s-au unit impotriva tribului G.W. asta spune totul,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
daca erati asa smecheri nu va aliati impotriva unui singur trib
deci zat

1. Spre deosebire de tine chiar stiu multe(de impuscat ar trebui sa te impusti tu,consumi bunatate de oxigen degeaba).Apropo vezi ca se pun `.....` cand nu mai continui o propoziti sau o fraza si nu `,,,,,,,,,,,,,`(ANALFABETULE)
2. Nu stiu ce treaba are l3 cu Scitii si Die,ai cumva cont intr-unul din triburile mentionate ca sa stiu daca vorbesc cu tine de l3
3. Ce anume spune?Aaaaaaa ca toti iau sate din G.W.;))
4. Smecheri nu suntem,suntem mai destepti ca tine cu 5 secunde,atata tot!
5. Intre primii 10 si primii 20,sincera sa fiu chiar nu am inteles-o pe asta(Terminatule),ai fi putut sa zici in primii 20 dar tu fiind un redus mintal(persoana defavorizata) nu esti in stare sa te exprimi corect
6. De plimbat ma plimb oricum,nu trebuie sa imi zici tu sau altcineva ce sa fac.
7. Mars ca puti de prostie!

Imi puteti da ban deoarece il merit:D
 

DeletedUser

Sunt membru a tribului GW si astazi am ramas socat in urma celor intamplate,o mare tradare din partea celor din Wrath,un gest deosebit de urat din partea aliatilor de nadejde
S-a dat o circulara la noi in trib fara acordul conducere in care se presupunea mutarea lor in tribul nostru ,deaorece ne-am inpotrivit ,Wrath-ul ne -au declrat razboi!!
Josnic!!

Adevarul e ca v-a jucat =Master HaDes= pe degete, pe cei din interiorul aliantei...insuccesele lui au fost cu dusmanii, dar l-am sustinut eu in ambele situatii si a mai reusit cate ceva.E clar ca pana la urma acul pentru cojocul sau l-am avut tot eu, dar ura el singur a facut-o cu mana lui incercand sa-l loveasca pe cel care l-a ajutat din umbra.

Da, pot sa zic catre membrii ~GW~ ca au muscat-o ca la grupa mica.Faza cu WOG a fost o instigare, va poate informa tracis aici (ca sa se vada ca nu mint), intocmai ca sa puna mana pe toata alianta si anume atat pe WRATH cat si pe ~GW~.Si a reusit. A rupt alianta, ne-am pregatit de razboi, cred ca a si durat vreo 2 zile, pana v-au tremurat genunchii si ati aceptat conditiile impuse.E adevarat, s-a oferit mult din partea WRATH, ca sa nu aveti impresia ca ati pierdut, dar defapt voi pierduserati totul.

In momentul fuziunii WRATH ~GW~ s-a ales ca acest nou trib RF sa fie format in componenta ~GW~ (ca sa nu se piarda statistica si sa aveti impresia ca ati castigat voi).Tribul WRATH a fost desfiintat (ca sa aveti impresia ca noi am pierdut, si ca sa se piarda statistica defavorabila cu ZARG), si s-a ales sa se pastreze cele 2 academii WRATH.

S-a trecut la formarea conducerii, din partea ~GW~ o gramada mare de oamenii...care...care urmeaza sa zic ce au patit, ca sa vedeti ca Hades v-a jucat, si v-a jucat cu ajutorul si cunostinta mea.Mie mi-a zis clar ca vrea sa puna mana pe voi, si asa a facut, tocmai deaceea in lupta cu mine a pierdut si tocmai deaceea a si izbucnit asa in conflictul cu mine, pentru ca se astepta sa il aprob ca intotdeauna si sa il sustin (dar toate au o limita).

Din partea WRATH in conducere veneam doar Hades, leguma7 si eu (care am stat pe tusa cateva zile, pentru ca vroiam fie sa renunt fie sa nu ma mai implic), apoi findca nimeni nu era capabil sa se implice si sa isi asume razboiul cu ZARG am fost ales eu. Eu am facut organigrama, ca nu ati fost in stare timp de 3 saptamani sa va organizati (si v-am scos ochii cu asta de m-am saturat eu sa o aud) si povestea continua.

In fine, conducerea RF era 3/4 membri ~GW~ si 1/4 WRATH... din ~GW~ era edy19, EPSILON 2, redbelly, sebi77, Traianuss, Danvera, si inca vreo 2, nu le mai stiu numele. Prima eliminata edy19 (in urma unei certe cu mine, apoi cu nicu30, lucruri care i-au dus curatarea puteti sa ii ziceti joc de culise, a fost prima lovitura catre voi), apoi redbelly si EPSILON 2 care au renuntat rapid de tot, si mai apoi refuzul incheierii razboiului cu ZARG (pentru ca oamenii erau de partea mea) a dus si la curatarea ultimului strop din ~GW~...si asa RF a ramas pur WRATH...pacat ca Hades, lipsit acum de ambitie l-a prapadit...dar ca sa stiti si voi macar acum cine v-a facut soarta pe L10. ;)
 

DeletedUser

Ce poveşti ... ar trebuii recitite.

fuckoff.gif
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus