WT vs. B-Sea + Hrv

• Autor subiect DeletedUser2821
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

nu ma bag intre voi , insa la faza cu dispari , a zis-o cum nu puteam nici eu sa o zic mai bine !

Dute ma odata , lumea asta e gata de mult pentru tine , nu ai demonstrat nimic , nici nu o sa demonstrezi ceva vreodata , este , ai fost si o sa ramai un 0 barat ...

Nu a auzit nici dracu de tine pe joc , pentru ca nu te-ai remarcat niciodata , intelegi ?

Fa cat spam vrei pe aici , eu am vazut ca ai scris am ezitat sa raspund , nu ma cobor la mintea ta...

Apropo , ia zi , te mandresti cu statistica aia de mai sus - pentru hopatropa asta.. ?

Mai nu are rost sa intru in polemici cu tine...Asa ca te las in durerea ta cu triburile...sa fii mandru de ce faci pe acest browser..sa te faci remarcat asa cum iti doresti tu..

DeletedUser

michelle nu este vorba de mandrie.Am vrut doar sa fac ontopic si sa nu se mai certe baietii pe aici.atata tot.

Haideti sa fim "fair play" de acum si sa ducem acest razboi intr-o directie frumoasa si benefica jocului.Prea multe jigniri au fost pana acum si cred ca a venit vremea sa mai lasam certurile si doar sa jucam.La final indiferent de tabara castigatoare ar fi frumos sa ne trangem mana(metaforic vorbind) si fiecare sa isi vada in continuare de acest joc pe lumile pe care activeaza.Atat am avut de spus michelle acum ramane de vazut cum va percepe lumea care este implicata in acest razboi spusele mele si cat de cumpatata va fi lumea de acum in colo in ceea ce va zice.

Suntem oameni...nu animale si pana la urma este doar un joc in care unii castiga si unii pierd de fiecare data.daca eu si tribul meu vom pierde iti garantez eu ca vom sti sa inclinam capul in fata voastra si sa va multumim pentru placerea de a lupta cu voi.iar daca voi ve-ti pierde eu voi sti sa va intind mana si sa va multumesc pentru jocul placut in compania voastra.

Multa bafta!

DeletedUser2821

Da , un apel la fairplay , frumos si foarte de acord , si macar aici , pe forumul asta sa incercam sa fim civilizati .

Eu pana acuma nu am apelat la nicio jignire cu exceptia uneia la adresa lui mefisto. parca , dar ma rog , ma " iarta " el :)) .
Rog si pe cei din WT , sa incerce sa fie cat mai civilizati fata de inamici .

Si rog pe inamici sa " accepte " aceasta intelegere .

DeletedUser

Cum Dumnezeu poate sa ne ierte pe cei aproximativ 6,3 miliarde de oameni si pe celelalte toate sufletele ce populeaza Terra,asa putem si noi sa ne iertam macar intre noi.suntem cateva sute de oameni..nu miliarde si nici milioane...

Iti multumesc pentru intelegere si iti garantez si eu ca heruvimii de acum incolo vor fi mai cumpatati pe acest forum si vor fi discutii mult mai civilizate.Iar pe cei care vor jignii iti garantez eu ca ii voi mustra.

Multumesc!Bafta!

DeletedUser32091

In sfarsit sper sa citesc si eu ceva interesant pe forumul asta......ca de certuri,jigniri,laude etc m-am cam satura...

acum daca tot s-au linistit apele aratati prin fapte care este mai bun,nu prin vorbe;)

Bafta multa si sper sa va tineti de promisiune.

DeletedUser

vreau sa vad ceva statistici...de cand a trebuit sa plec cu studiile...nu m-am mai ocupat de triburile si is in plop si plopu-n aer.ceva statistici daca se poate?

DeletedUser16039

Side 1:
Tribes: Hrv
Players:

Side 2:
Tribes: WT
Players:

Timeframe: Luna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 324
Tabăra 2: 205
Diferență: 119

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 2,606,904
Tabăra 2: 1,639,486
Diferență: 967,418

image.php

Side 1:
Tribes: Hrv B-Sea
Players:

Side 2:
Players:

Tabăra 1: 578
Tabăra 2: 543
Diferență: 35

image.php

Tabăra 1: 4,970,785
Tabăra 2: 4,763,221
Diferență: 207,564

image.php

Side 1:
Tribes: B-Sea
Players:

Side 2:
Players:

Tabăra 1: 254
Tabăra 2: 338
Diferență: 84

image.php

Tabăra 1: 2,363,881
Tabăra 2: 3,123,735
Diferență: 759,854

image.php

de cand a inceput razboiul ...

DeletedUser2821

Ultima statistica de pe aceasta lume pentru WT !

Side 1:
Players:

Side 2:
Tribes: B-Sea Hrv
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 4,199
Tabăra 2: 45,250
Diferență: 41,051

image.php

Tabăra 1: 588
Tabăra 2: 730
Diferență: 142

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 28,970,729
Tabăra 2: 271,239,017
Diferență: 242,268,288

image.php

Tabăra 1: 5,129,429
Tabăra 2: 6,151,209
Diferență: 1,021,780

image.php

A da , nici pe departe nu ne-au infrant , satele care constituie avantajul de acolo sunt ale lui bunica din cuba si angel dust ( inactiva ) iar bunica nu cred ca e cazul sa va zic, stiti prea bine !

Deci , adex poti inchide topicul , o sa ne mai "; auzim " pe alta lume :) !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus