as fi vrut sa am doar o interventie aici, dar sunt nevoit sa fac unele precizari:
1)la data de 4 septembrie, WWizz
nu mai era in razboi cu HELL si nici CIRC(de cateva zile)
2) respecte pt ~HPR~ care vorbesc doar pe campul de lupta, ATL - singurii aliati adevarati; Hell si Circ pt felul cum lupta(mai putin pt modul cum au inceput razboiul cu noi, dar si asta face parte din joc); respecte si celorlalte triburi care isi vad de treaba si 'comenteaza' doar pe campul de lupta
3) pt DBD care au alocat cel mai mult spatiu pe acest post:
- luati exemplul HPR
- @gelutzu: iti aduci aminte cand ti-am salvat poponetul ca erai atacat de tot irc-ul?(a scuze, adevaratul gelutzu nu mai e de vreo 3 luni, acum e o copie palida care face gargara)
- @ cei care ziceau de spart conturi/parole(ca sfaturi din exterior, nestiind exact situatia): poate ar fi mai bine ca in primul rand sa tineri parolele personale pt voi; vati gandit ca exista
spioni ca in orice razboi iar in cazul vostru au fost din aia cu drepturi ceea ce explica si cum s-a sters forumul? (repet sunt niste ipoteze). Ca certitudine: se stia exact ce se vorbea pe forumul vostru(si cel ascuns), acolo se vede clar ce fel de jucatori si oameni sunteti.(aceste afirmatii nu sunt pt tot tribul dbd, cei care se simt se stiu)
- @aleq: daca tot vroiai satele mele din sud, nu ar fi fost mai usor sa-mi spui?(doar aveam pna- local, cica) nu sa le ataci in momentul cand ai aflat ca le-am lasat mostenire unor jucatori din ew-k66

. Am intarziat cu dele cont cateva minute doar pt a trimite def intre nobilii tai. M-ar fi tentat sa iti trimit pe sate toata ofensiva mea(ceva mai mult de 70 de sate), dar dupa vreo 2 atacuri mi-am dat seama ca nu mai conteaza si am anulat comenzile.
- @cobalt: vezi ca se pot face statistici pe anumite perioade, nu doar ce iti convine:
Side 1: DBD DBD1 DBD2
Side 2: WWizz
Timeframe: 01/05/2007 00:00:00la04/09/2008 21:00:00
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 98
Tabăra 2: 206
Diferență: 108
- @unii din DBD: v-ar tb niste cursuri de cum se ataca, cum e posibil sa ataci fara berbeci sau in alt caz sa ataci cu 1000? dupa atata timp petrecut pe lumea 2 'invat lucruri noi'. Poate va povestesc cei din fostul MTH(care acum sunt colegii vostri) cum arata atacurile sincronizate, cand in 3 secunde primeau 25-30 atacuri+ 5 nobili, iar la 5 secunde de la primul atac era deja defence in sat de la 10k in sus din fiecare unitate; sa nu mai aduc aminte si de fake-uri formate din 15-20 atacuri cu berbec+4 nobili+ sprijin o lance x 5 (intradevar erau vremuri cand s-a acordat o atentie mai sporita jocului).
@all: puteti comenta incontinuare, replica din partea mea nu va mai exista. cei curiosi sau cei care comentau ca nu mai dispuneam de trupe si s-a dat dele; ma pot contacta pe messenger pt a le pune la dispozitie un fisier cu trupele, care in momentul cand am dat dele erau cam la 95% din capacitatea maxima.
Bucurati-va de viata(e prea scurta) si nu uitati ca este doar un joc.