YkzLcn & G-M-R

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

In seara asta tribul YkzLcn a declarat razboi tribului G-M-R alianta incetand maine la ora 8:00. Sa inceapa macelul :)

DeletedUser

Era inevitabil razboiul asa..sunt 90% sigur ca ykz va castiga..dupa plecarea lui musHn1 G-M-R s`a cam dus..
Au facut greseala fatala zic eu cand au recrutat Fremen..de atunci au pierdut coontrolul..
Succes ambelor triburi..si fie ca cel mai bun sa castige!

DeletedUser15860

un nou razbel pe lumea5...din punctu asta de vedere l5 e printre cele mai interesante....

on topic: la cat de mare e ,,granita" celor doua triburi trebuie sa fie un razboi cu statistici bogate.... si acum waiting...waiting....waiting

DeletedUser

OO un razboi pe lumea 5 :) super tare asteptam o harta acum sa vdm cum arata acum si cum va arata in 2 sapt ca o sa fie multe schimbari de triburi apar triburi sunt sigur ca asa se intampla... si sa vedem cum va cadea ultimu mamut :D

DeletedUser

super interesant razboiul.
la cum sunt pozitionate triburile pe harta o sa vedem ceva interesant.
urez succes ambelor triburi.

DeletedUser

exact, la cum sunt pozitionate triburile, vor fi zeci de sate / zi cucerite. este inevitabil acest lucru, sunt multe zone in care se blocheaza reciproc cele 2 triburi:eek:.
va fi cel mai tare razboi de pana acum:D. vedem curand cum vor arata statisticile:cool:

DeletedUser

sunt incluse si academiile :~ag~ + 2 academii ykza + msq

image.php

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

ykz nu va castiga pe front razboiul asa..GMR se va desfiinta , inainte ca razboiul sa inceapa cu adevarat..
Pana atunci ykz vor avea statisticile de partea lor..

DeletedUser

:)

sunt cam de aceiasi parere. in cateva ore de cand am anuntat razboiul au pierdut cateva milioane de puncte :)

DeletedUser

Dupa plecarea lui musHn1 au pierdut teren..ca si organizare in primul rand..

DeletedUser

interesant de vazut ce se intampla.... 2 triburi foarte mari (ca nr de membri), dar care am impresia ca sufera la capitolul organizare...

YKZ pare ceva mai bine organizat, desi fuziunea cred ca a adus ceva probleme...

anyhow, o sa fie interesant. mai ales ca-s relativ aproape de mine si n-avem diplomatie cu ei...

orice ar fi, astept statistici. razboiul era oricum inevitabil.

DeletedUser

G-M-R a pierdut si acest razboi inainte de a-l incepe, asa cum a pierdut si razboiul cu crazy chiar atunci cand un simplu trib de 20 de milioane era singurul lor dusman. e inevitabilul sfarsit al unui trib mamut care in loc sa creasca razboinici a preferat sa se ascunda in spatele numarului de oameni si puncte. asta e. bafta ykz oricum :)

DeletedUser

statistici

Side 1:
Tribes: YkzLcn
Players:

Side 2:
Tribes: G-M-R
Players:

Timeframe: Ultimele 24 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 30
Tabăra 2: 6
Diferență: 24

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 293,238
Tabăra 2: 57,761
Diferență: 235,477

image.php

DeletedUser

se vede nici bine nu a inceput razboiul si G-M-R deja o ia rau ... bft Ykz sunteti preferatii mei (dupa WaRooM ) bineinteles :D sper sa ii faceti pe G-M-R asteptam o harta is cu vecinii ...

DeletedUser12398

se vede nici bine nu a inceput razboiul si G-M-R deja o ia rau ... bft Ykz sunteti preferatii mei (dupa WaRooM ) bineinteles sper sa ii faceti pe G-M-R asteptam o harta is cu vecinii ...

pai oricum ii vom face pe cei din GMR ca astia nu stiu cand sa atace(unii dintre ei )

DeletedUser

Side 1:
Tribes: G-M-R
Players:

Side 2:
Tribes: YkzLcn
Players:

Timeframe: Săptămâna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 32
Tabăra 2: 104
Diferență: 72

image.php

Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 226,540
Tabăra 2: 914,659
Diferență: 688,119

image.php

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus