~ZE~ vs NEW

• Autor subiect DeletedUser10256
  • Data de început

DeletedUser

nu dar a fost total off topic..... nu a zis absolut nimik despre razboi sau orice alta parere despre vreun trib..... doar a informat k el nu face parte din niciunu.... ce legatura are asta cu topicul ?

DeletedUser

am rasuns la intrebarea adresata mai sus....citeste tot sati dai seama
ON TOPIC: Pararea mea ca nu ar trebuia sa isi declare razboi..au fost si o familie inainte si akuma razboi infine.. io zic ca iese ~ZE~ invingatoare din acest razboi

DeletedUser

eu zic ca tu nu prea te pricepi la estimari:) deocamdata vedem un soi de egalitate...si un mare talmes balmes..dar rhadookoo ne-a mai prezentat o granita a ~ZE~, care va destabiliza tribul si-n razboiul cu Teuton, as zice ca Teuton-ul sunt in avantaj..dar tot nu m-am lamurit...care e obiectivul?

DeletedUser

cam asta e scopu in orice razboi nu ??? in fond e doar un joc in care fiecare trebuie sa se distreze intr-un anume fel....

DeletedUser10256

oricum acesta e unul din cele mai echilibrate razboaie de pe l10, si unul din cele mai frumoase de asemenea. Uitati-va la inamici invinsi ca sa vedeti cat au crescut ambele triburi...se vede ca ambele triburi s-au mobilizat foarte bine...

Succes in continuare:p

DeletedUser11867

si unde vor sa ajunga stii?:)

unde vor. dar tare am impresia ca pierzatorii vor face fuziune cu vm care vor iesi cel mai bine din acest razboi, daca nu cumva supravetuitori celor 2 triburi vor fuziona si atunci intradevar va iesi un trib puternic...
deocamdata multi noobi deoparte si de alta...e mai mult bataie de nucleie aici nu este un tot uniform...un nucleu recupereaza ceea ce pierde restul tribului asa arata statisticile...

DeletedUser

am rasuns la intrebarea adresata mai sus....citeste tot sati dai seama
ON TOPIC: Pararea mea ca nu ar trebuia sa isi declare razboi..au fost si o familie inainte si akuma razboi infine.. io zic ca iese ~ZE~ invingatoare din acest razboi

Ai vazut ca sta mai bine in top si de aia spui ca ~ZE~ cistiga?

DeletedUser

eliminarea adversarului e atunci cand ai un adversar, au fost aliati, familie chiar, bataile intre frati nu ies ca sa-l omoare pe celalalt asa degeaba, puteau sa se bata cu vm-ec daca vroiau sa elimine pe careva, puteau sa se bata cu Triada in nord (trib micut), cu immo in vest, cu MozaiQ in sud daca nu se facea acea fuziune..dar au ales sa se bata intre ele, ca sa ajunga undeva...ca nu cred ca se cearta asa degeaba..doar ca sa ia sate in acelasi nr., sa nu faca nici o diferenta majora...

poate vor sa faca doar trierea jucatorilor:))

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Deci ca sa te clarific ~ZZ~ a recrutat membri de la noi chiar cind inca eram o familie(a recrutat putini). Dupa fuziunea cu MozaiQ au inceput sa recruteze un numar mai mare,atunci a fost avertizat ~ZZ~.Se pare ca nu le-a placut avertismentul si au scos alianta cu noi.Atunci se vedea ca teuton devenise dusmanul nr.1,am continuat si noi declarindu-le razboi.Pierdeau si au hotarit ca e momentul sa faca fuziune cu ESCAPE,asa a luat nastere marele ~ZE~ si razboiul a continuat.Deci scopul e sa-i facem pe cei din ~ZE~ sa inteleaga ca in Teuton au ramas doar cei care au fost cu adevarati luptatori,restul au fugit in ~ZE~.Acuma aia pleaca si de la ei,au stat cit le-a fost bine si acuma unii vin chiar la voi.

DeletedUser

Deci ca sa te clarific ~ZZ~ a recrutat membri de la noi chiar cind inca eram o familie(a recrutat putini). Dupa fuziunea cu MozaiQ au inceput sa recruteze un numar mai mare,atunci a fost avertizat ~ZZ~.Se pare ca nu le-a placut avertismentul si au scos alianta cu noi.Atunci se vedea ca teuton devenise dusmanul nr.1,am continuat si noi declarindu-le razboi.Pierdeau si au hotarit ca e momentul sa faca fuziune cu ESCAPE,asa a luat nastere marele ~ZE~ si razboiul a continuat.Deci scopul e sa-i facem pe cei din ~ZE~ sa inteleaga ca in Teuton au ramas doar cei care au fost cu adevarati luptatori,restul au fugit in ~ZE~.Acuma aia pleaca si de la ei,au stat cit le-a fost bine si acuma unii vin chiar la voi.

aia care vin la noi, au fost in C.I. si i ati recrutat voi, de cand eram inamici cu ei...ai uitat....? nu stau acum sa scot mesajele ca sa arat ca v am scris sa nu i recrutati.

DeletedUser

oricum nu mai am de gand sa postez, am spus ce am avut de spus....nu s un obisnuit al forumului, doar intru si citesc...rar scriu cateceva...asta e ...greseala mea si o platesc:)

DeletedUser11867

dupa cum am spus castigatul din acest razboi va fi vm...dar eu nas accepta de pe acuma jucatorii nui garantie ca vin aia buni...doar cei care nu rezista...am averizat pe cei din ze ca nu e bine sa recruteze la gramada ca incep sa plece la primul hop...nu trebuiau recrutati nici de ei nici de teuton si nici de voi doar in cazul in care vreti sai innobilati intern:))...

DeletedUser

Side 1:
Tribes: NEW
Players:

Side 2:
Tribes: ~ZE~ ESCAPE Escap3
Players:

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 66
Tabăra 2: 26
Diferență: 40