DeletedUser
nu dar a fost total off topic..... nu a zis absolut nimik despre razboi sau orice alta parere despre vreun trib..... doar a informat k el nu face parte din niciunu.... ce legatura are asta cu topicul ?
si unde vor sa ajunga stii?
am rasuns la intrebarea adresata mai sus....citeste tot sati dai seama
ON TOPIC: Pararea mea ca nu ar trebuia sa isi declare razboi..au fost si o familie inainte si akuma razboi infine.. io zic ca iese ~ZE~ invingatoare din acest razboi
Deci ca sa te clarific ~ZZ~ a recrutat membri de la noi chiar cind inca eram o familie(a recrutat putini). Dupa fuziunea cu MozaiQ au inceput sa recruteze un numar mai mare,atunci a fost avertizat ~ZZ~.Se pare ca nu le-a placut avertismentul si au scos alianta cu noi.Atunci se vedea ca teuton devenise dusmanul nr.1,am continuat si noi declarindu-le razboi.Pierdeau si au hotarit ca e momentul sa faca fuziune cu ESCAPE,asa a luat nastere marele ~ZE~ si razboiul a continuat.Deci scopul e sa-i facem pe cei din ~ZE~ sa inteleaga ca in Teuton au ramas doar cei care au fost cu adevarati luptatori,restul au fugit in ~ZE~.Acuma aia pleaca si de la ei,au stat cit le-a fost bine si acuma unii vin chiar la voi.