DeletedUser
Sunt de acord . Daca te aperi , stai pe loc , insa atacand risti .. pentru mine e o placere riscul , dar in sfarsit vad ca unii gandesc mai in " pom".
omule ia si taci daca nu stii jocul...cea mai buna arma e aparare...un jucator bun poate tine ocupati 3 jucatori buni care ataca....iar dupa ce raman aia fara atac poti sa contraataci si ai sanse sa le iei sate...
te-as ruga sa citesti mai atent regulamentul si sa lasi expresiile de genul asta acasa!
pana cand inveti sa postezi ..vacanta placuta!
Aceasta logica a ta are si unele lacune. De exemplu un bun deffer nu va pierde multe trupe de aparare atunci cand va distruge trupele de atac, iar daca este un jucator bun atacurile asupra lui le poate transforma in avantaj distrugand atacul celui care ataca, iar el avand atacul lui ramas intact o sa-si surprinda adversarul pe contraatac.
pai asta depinde si de cei care il ataca: dar in mod normal fara sprijin de la trib un jucator nu are multe sanse sa reziste aparanduse in fata a 3 jucatori de acelasi nivel!
deoarece cei din ~ZE~ vor fi atacati din toate partile asa mi-a soptit o pasarica
Esti sigur? Dar unul care rezista 1 vs 62 timp de 10 zile si scorul la sate este 5-0 pentru acel singur jucator, ce fel de jucator este?. Sa va explic o treaba baieti, in acest joc conteaza foarte mult norocul si abilitatile, in proportii egale sa zicem 50-50%. Ca sa revenim la subiect tribul ~ZE~ nu va avea nici o sansa in fata celor din NEW, deoarece cei din ~ZE~ vor fi atacati din toate partile asa mi-a soptit o pasarica
Esti sigur? Dar unul care rezista 1 vs 62 timp de 10 zile si scorul la sate este 5-0 pentru acel singur jucator, ce fel de jucator este?. Sa va explic o treaba baieti, in acest joc conteaza foarte mult norocul si abilitatile, in proportii egale sa zicem 50-50%. Ca sa revenim la subiect tribul ~ZE~ nu va avea nici o sansa in fata celor din NEW, deoarece cei din ~ZE~ vor fi atacati din toate partile asa mi-a soptit o pasarica
se pare ca ~ZE~ incet incet isi revine..