Oricum, nu toti cei din familia ZNS vor sa pariticpe la inchiderea lumii. Au fost prea multe disensiuni in interiorul aliantei, iar unii sunt scarbiti de asta. Ca urmare, o parte nu vor dori sa participe la castigarea lumii, vor lasa laurii celor mareti si buni. Cei care suntem second hand players nu vom participa, nu ne lasa sufletul sa le stricam aura meseriasilor. Se vor aduna cei buni, cei care au jucat cu adevarat, iar noi ne vom retrage inapoi in umbra, sa nu le stricam lor sarbatoarea. Sunt ei destui si fara membrii SMURD (cel putin aceia dintre noi care tinem mai mult la grupul format aici decat la iluzia efemera a castigarii unei lumi. Mai ales ca printre noi sunt cativa care am inchis alaturi de SCITII (nu ZEN) lumea 3. Dar si noi am gasit o alta atmosfera in SMURD, una care ne-a unit destul de mult. Ca urmare nu voi termina in ZEN, nici eu, nici multi membri ai tribului SMURD.
Eu unul sunt mandru ca am jucat in SMURD si sunt foarte mandru de colegii mei, cu care am jucat in acest trib. Dar apreciez si mare parte a jucatorilor ZEN-NRV (in nici un caz pupincuristii, laudarosii, infumuratii si cei care umbla doar dupa glorie).
Acestea fiind zise, va doresc tuturor sa aveti o viata frumoasa mai departe. VOi mai reveni cu ceva postari si lamuriri la finalul lumii.
O zi buna si spor la joc mai departe.