DeletedUser
Coalitia nu are nici-o sansa sa bata ZEN-ul 
Coalitia nu are nici-o sansa sa bata ZEN-ul![]()
Daca am invatat ceva din jocul asta e ca nu trebuie sa-ti subestimezi niciodata adversarul.
Daca triburile alea cu jucatori multi si roz - poate acum n-au conduceri bune, dar peste o luna -doua isi gasesc niste sefi capabili sa conduca, atunci indiferent de cat de buni sunt jucatorii din ZEN, vor manca bataie..
Desi am multi prieteni in ZEN, si totul pare in favoarea lor, harta aia mie mi-ar da de gandit.
Nu cu statistici castigi un razboi.. nu 5 sate, ci 50, 100 sa fie luate, si tot nu e elocvent, pierderea ar fi compensata mult prea simplu - doar daca 100 de jucatori ar lua fiecare cate un sat de barbari.
Totul e sa-si gaseasca niste sefi care sa-i organizeze (daca nu au deja, ca nu stiu mai nimic despre triburile respective)..![]()
Nu vad cum poti sa estimezi cat de bun sunt jucatorii acelor triburi daca nu sti nimic despre triburile acelea.ca nu stiu mai nimic despre triburile respective
Triburile nu e un joc al conducatoriilor, ci al triburilor (asa cum spune si numele jocului).
O seara minunata
Tu citesti inainte sa postezi?Nu vad cum poti sa estimezi cat de bun sunt jucatorii acelor triburi daca nu sti nimic despre triburile acelea.
E adevarat ca statistica se poate intoarce in favoarea coalitiei in orice moment dar nu tine numai de conducatori.
Daca jucatorii din "coalitie" ar fi fost jucatori buni, atunci si-ar fi dat seama ca ceva nu este in regula cu tribul lor si ar fi facut ceva in directia aceasta.
O seara minunata
isi gasesc niste sefi capabili sa conduca, atunci indiferent de cat de buni sunt jucatorii din ZEN, vor manca bataie..
Sa traduc?Totul e sa-si gaseasca niste sefi care sa-i organizeze
Scuze, eu, de felul meu, sunt mai batut in cap.Poate, gasesti in bunavointa ta sa imi dai si mie un citat unde zice asta?Tu citesti inainte sa postezi?
Tocmai a zis ca statistica este favorabila celor din ZEN insa, cum nu cunoaste pe nimeni din coalitie, nu se poate exprima cu privire la modul de joc si experienta membrilor(coalitiei).
@model2:Ideea era (si ramane) ca nu conducatorii (de unii singuri) definesc soarta unui razboi ci intreg tribul (toti membrii,mai pe intelesul tau).
Cat despre provenienta mea, nu este si nu va fi treaba ta.
Sa nu patesti ceva numai, la cat de letala estedar exprimarea ta e letala.
Sa nu patesti ceva numai, la cat de letala este.
Sa traduc?
Scuze, eu, de felul meu, sunt mai batut in cap.Poate, gasesti in bunavointa ta sa imi dai si mie un citat unde zice asta?
Acesta sunt eu (viteazul de mine).Nu inteleg ce vrei sa punctezi?
Acesta sunt eu (viteazul de mine).Nu inteleg ce vrei sa punctezi?
Nu am zis nicaieri ca sunt jucator de top 20 sau macar de 100.nimic omule nimic. doar credeam ca datul din gura(din tastatura mai bine zis) pe extern sa poti sa il sustii si pe harta.
in rest bafta.
@cavalleras: Ok,vine conducatorul x, cel mai bun conducator din tot universul.Si comanda la tot tribul sa sprijine pe y, dar in loc de asta tribul trimite atacuri pe conducator si pe jucatorul y,sau pur si simplu nu citeste circulara, ce se intampla?Conteaza cat de bun si priceput conducator e x?
Poate sunt eu mai batut in cap,lamuriti-ma si pe mine.