Zig vs HT

  • Autor subiect DeletedUser46447
  • Data de început

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
Nu am nimic zicea mister acum câteva zile că nu are rost sa mai intru pe cont, cred că .se referea la organizatul asta. Porma a mărit miza la 3 :))) , doar mia sărit tandara ce rotund e el că sunt sac de box ca mămăligă pe pâine, de parcă ne-am tras de șireturi, :))
 

Best boboo

member
Scor reacție
0
Nu a mai vazut soarele de 3 saptamani:))....si vrea sa mai vorbeasca cu cineva:)

puuuppets mai da-ti 2 palme ca iar o iei pe aratura
 

Tiristul

member
Scor reacție
0
hai gata , nu sariti la bataie daca nu stiti a da bataie . .. voi sunteti incasatori de bataie .:cool:
 

DeletedUser46447

Parte 1:
Triburi: Zig!!!, Zig!?!, Zig?!?
Parte 2:
Triburi: HT, HT-A, HT-B, HT-D, Ht-E 1, Ht-E 2, Ht-E 3, NTz, HATE, HATE!

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 17
Tabăra 2: 18
Diferență: 1

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 98,736
Tabăra 2: 122,643
Diferență: 23,907

chart




De eram membru HT,Ntz,Hate mi-ar fi fost rusine sa ies pe extern cu felicitatul!
Aveti mai sus statistica din ultimile 48 de ore, Zig versus amalgamul de triburi adunate la un loc, un amalgam de triburi ce detine in jur de 4500 de sate contra unui trib ce detine un pic peste 1400 sate.
HT din momentul inceperii razboiului nu a facut decat sa piarda teren si se iese pe extern cu "felicitatul", sper sa aveti atitudinea asta si la sfarsit de lume cand veti iesi invinsi.


In momentul inceperii razboiului cu HT, Zig avea deja vreo 3 castigate si am intrat un pic storsi in razboiul cu HT, insa am intrat asumati si am facut declaratia stiind ca se lucra intens la recrutarea din Zig, dar acest lucru a fost echilibrat in timp, pregatiti-va, va veni si momentul depasirii!:)
 
Scor reacție
0
Cum primul mă, este al 3 :))))
Ia mai intereseazăte :)))

Cum poti sa minti ca ai avut 3 organizate pe tine si ai 1,69 mil invinsi ca aparator , peste 1 milion facuti astazi?
http://prntscr.com/mjrd3a

Traiesti in realitatea ta care-i paralela cu a celorlalti? Macar nu mai vorbi prostii pe extern ca te mai crede cineva mare jucator . :))))))))))

Cine a avut organizat pe el , se vede ca-i in top si se vede bine :)

P.S: Acum cateva zile nu era vorba de organizatul de azi , nu am de unde stii tintele atat timp cat nu sunt in conducere nici in HT , nici in DK. Dar e ok , o sa vezi curand si despre ce vorbesc
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
Du-te învârtindute :))))
Pupets
Dc era vorba, de trădări in masa?
Că .așa se câștigă războaiele prin trădări, in rest praf de mers. Triburile aka 2019,
Țin să te anunț că au fost 3 daca nu ști întreabă înainte să mănânci ciuperci și să halucinezi prostiile astea pe extern. Ce treabă au inamicii învinși , crezi că toți suntem blindați și așteptăm spargerile ca si tine, veziti bre de manarelile tale acolo, doar îți meriti numele ,papusarule.
Cat despre organizat am intrat pe 0 , că atât puteți cu tot cu hate și restul, v-am pupat pe portofel, cius
P.s. un asalt se înfrânge prin tactica nu doar aștepți blindat ca un cocoșel și apoi te bati in piept că te-ai bătut cu trupele altuia
 
Ultima editare:
Scor reacție
0
N-ai avut blindaje pe toate satele stiu , la ce pozitie ai nici nu e nevoie sa ai. 10 sate in granita , restu' la margine ce le tii din splituri , mare jucator. :)))))))))))))))))))) Sau acum sa stii sa faci si split e realizare si te face jucator?
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
esi prea penibil, avand in vedere ca startul meu are ceva luni in spate fata de restul lumii, miar fi rusine sa zic ca ai sate nus unde si sa aberezi porcariile astea aici pe extern, daca e asa usor atunci dc te mai agiti atat cu dau sitere ca fug de pe harta, dute in kul tau acolo ca te rade lumea , nu stiu unde vezi tu sate in margine caci eu vad tribul hate in margine ht in sus ht in dreapta si hate jos, ce spui tu acolo este doar sa pui jucatorii intr-o lumina proasta, dar nu iti merge prietene, daca esti asa smecher veziti de organizatul numarul 5 poate va avea mai mult noroc, aparent asta a fost cam zero barat, nuti suna cunoscut acest numar?


artami si mie in harta unde vezi tu margini si ce mai aberezi tu acolo, ce blufezi aici gogosi sa te creada lumea mare razboinic organizator :)))))
 

Atașamente

  • harta.jpg
    harta.jpg
    39,8 KB · Vizualizări: 94
Ultima editare:
Sus