Zodiile si compatibiitatea

  • Autor subiect DeletedUser16450
  • Data de început

DeletedUser16450

Iti raspund tie, pariotule, pana apare Miha

Compatibilitati zodii:
Scorpion - Capricorn

Scorpion si Capricorn: Apa si Pamânt. O relatie de lunga durata, cu împliniri si pasiune.

Defectele Scorpionului, gelozia si posesivitatea, sunt considerate calitati de catre Capricorn, care este adesea nesigur pe el si introvertit. Pentru el, aceste defecte demonstreaza ca iubirea exista si îl fac sa se simta în siguranta (un sentiment foarte apreciat de o zodie de Pamânt). Pe de alta parte, realismul sau te va face sa te simti sigur pe tine: Pamântul este singurul care poate opri sau domoli Apa (emotiile), iar aceasta, la rându-i, se impregneaza în sol ori de câte ori poate.

Capricornul este recunoscut ca fiind un nativ muncitor, pasionat de cariera si dornic sa se vada pe undeva prin vârful scarii sociale. Aici, scopurile voastre se împletesc, fiindca si tu esti ambitios, ai mereu nevoie sa te dedici cu trup si suflet unei activitati. Astfel încât Capricornul va gasi în tine sprijinul de care are nevoie, si va mai gasi si întelegerea si rabdarea fara de care nimeni nu poate parcurge întortocheatele carari ale sufletului unui Scorpion. Într-adevar, Capricornul este un nativ care merge mult pe ocolite si ajunge destul de greu la o relatie serioasa, dar este foarte fidel odata ce s-a implicat afectiv. Faptul ca este atât de "cu picioarele pe pamânt" îti va da siguranta zilei de mâine. Este si un nativ stabil, caruia nu-i fug ochii: daca întârzie, e sigur la birou. Poate chiar prea des. Aici, farmecul tau aparte poate sa-l ajute sa se mai relaxeze, pentru ca, daca exista un domeniu în care Capricornul exagereaza, acela e munca.
Una din calitatile care-l fac atât de potrivit pentru tine este umorul sau ciudat, adesea autoironic. Capricornul e zodia guvernata de Saturn (planeta care ne da lectii în viata), deci este prin definitie un nativ mai serios. Dar întelege umorul mai bine decât ai crede, si adesea îti va întoarce replicile sau poantele sarcastice, de te va lasa cu gura cascata.

Aveti amândoi talent pentru negocieri, asa ca veti comunica foarte bine în problemele de zi cu zi, iar intuitia ta (data de elementul Apa) îl va ajuta mult pe acest nativ, exact acolo unde are nevoie: în cariera.

Sexul. Semnele de Apa si de Pamânt se înteleg bine în pat, pentru ca se contopesc. Senzualitatea inerenta Pamântului, talentul de a mângâia cu gratie si delicatete se îmbina cu imaginatia si pasiunea arzatoare a Scorpionului. E adevarat, Capricornul nu va putea sa înteleaga niciodata în întregime ce se întâmpla în oceanul de emotii si sentimente unde tu te descurci fara probleme, dar va fi atât de extaziat în fata a ceea ce va întelege din sufletul tau, încât merita tot efortul.

Asadar, o combinatie foarte fericita, în care cu putin tact o sa ai tot ce-ti doresti, inclusiv conducerea (sau frâiele). Nu uita ca, precum orice animal cu coarne, capricornul este încapatânat, asa ca nu insista când i se nazare lui vreo chestie. Oricum, talentul tau de negociator te va salva din orice situatie, asa ca foloseste-ti rabdarea. Cu acest nativ, o sa ai nevoie de cam toate resursele, cel putin pâna ajungi sub "masca sociala" pe care o afiseaza.
 

DeletedUser

El- gemeni, ea-leu.
Ma servesti cu lamuriri, Yara?:)
Dau o iasomie in schimb.:)
 

DeletedUser16450

geamanule, iata

Compatibilitati zodii:
Gemeni - Leu

Gemeni si Leu? Aer si Foc... Suna bine în teorie, practica ne omoara aici! De ce? Fiindca...

Leul este foarte inflexibil, în timp ce tu esti flexibilitatea întruchipata. Are idei bine înradacinate, are concepte fixe, este încapatânat si de cele mai multe ori trebuie sa iasa ca el! Libertatea de care ai atâta nevoie, de la un Leu? Muta-ti gândul, Leul te vrea înlantuit bine lânga el (într-o dragoste superba si teatrala, fiindca are o inima laaaarga si un simt al actoriei ce nu s-a mai vazut!, dar tot înlantuire se cheama ca este).

Probabil ca la început o sa te atraga pasiunea Leului pentru tot ce este stralucitor si elegant : îi place sa iasa în lume si sa aiba tot ce este de calitate (de la sampanie si caviar pâna la cea mai buna masina), iar când vine vorba de a face curte, e maestru! Aventuros cum este, o sa tina un timp pasul cu tine, dar... tu te vei plictisi primul, fiindca argintul viu nu poate sta locului cât sa-l prinzi. Putina stabilitate nu ti-ar strica, iar Leul este un semn care îti poate oferi acest lucru, dar... esti gata sa accepti aceasta stabilitate? Sigur, tu te poti adapta foarte usor, dar, când ai sa vrei acelasi lucru de la un Leu.... stii ragetul ala celebru?
Daca simti ca putina rutina si stabilitate nu ti-ar strica si daca te crezi în stare sa nu mai stai pe telefon sau cu prietenii mereu-mereu, ci sa fii mai constant, ai sanse mari sa-ti tii Leul pe-aproape. Dar cât va dura, ma întreb, pâna ce argintul viu din tine o sa-si spuna cuvântul?

Posesivitatea Leului, iata o alta problema care s-ar putea sa te faca sa fugi... ca vântul. Nu te deranjeaza dorinta sa de a conduce, dar când o sa vrea sa te aiba doar pentru sine, sa stie mereu unde esti si ce faci... parca vad ca n-o sa-ti mai placa!

Într-un cuvânt, o fi Leul regele animalelor, dar în mâna ta va fi ca o marioneta : poti face ce vrei din el. Pâna te plictisesti si-ti cauti alta jucarie.

Sexual, fantezia ta – pe care Leul o s-o admire –, combinata cu dorinta acestui nativ de a-si dovedi maiestria si cu capacitatea amândurora de a trece peste reguli si conventii, va vor face sa va întelegeti foarte bine.

În concluzie, nu pot sa-ti spun decât atât : ar putea iesi o relatie excelenta, foarte armonioasa, cu singura conditie ca TU sa te hotarasti ca-ti trebuie si ceva stabilitate pe lumea asta si sa întelegi ca posesivitatea vine din iubire. O relatie în care tu hotarasti daca stingi acest Foc sau îl aprinzi si mai tare. Dar n-ar fi rau sa încerci : în fond, Leul îti poate oferi atât de multe!
 

DeletedUser

Posesivitatea Leului, iata o alta problema care s-ar putea sa te faca sa fugi... ca vântul. Nu te deranjeaza dorinta sa de a conduce, dar când o sa vrea sa te aiba doar pentru sine, sa stie mereu unde esti si ce faci... parca vad ca n-o sa-ti mai placa!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

multumesc, draga Yara! Si pentru ca ai fost draguta..

ptyara.jpg
 

DeletedUser16450

Miha


Persoana nascuta la data 20.9.1987, ora 09:00 este in zodia Fecioara (decada 3), cu ascendent in Balanta.
 

DeletedUser16450

generalitati
Iata:
Ascendentul in Balanta

Balanta nu este o zodie foarte puternica, motiv pentru care influenta unui Ascendent in Balanta poate fi usor eclipsata de alte influente, mai puternice, din tema natala.

Principala caracteristica a nativului cu Ascendent in Balanta este dorinta nestavilita de a avea prieteni. Din aceasta cauza, nativul cu Ascendent in Balanta se grabeste sa stabileasca relatii dintre cele mai nepotrivite, considerand ca e mai bine sa ai orice fel de prieteni decat sa nu ai niciunul.

Pe plan sentimental, daca nativul din zodia Balantei este de obicei un indragostit perpetuu, nativul cu Ascendent in Balanta are in plus un apetit sexual deosebit.

Nativul cu Ascendent in Balanta este o persoana sociabila, placuta si amabila, dar uneori "isi fura singur caciula", iar in situatii delicate nu prea ii place sa isi asume reponsabilitati.
 
Sus