DeletedUser42606
e de ajuns sa vedeti k suntem pe harta si tot incurcam nu trebuie sa facem altceva
prezenta voastra pe harta nu ne incurca chiar deloc ba dimpotriva, ne motiveaza sa jucam pana la incheierea lumiie de ajuns sa vedeti k suntem pe harta si tot incurcam nu trebuie sa facem altceva
Ar trebui sa ai mai multa incredere in fortele tribului tau. Altfel nu vei putea castiga niciodata.
Anonymii lovesc din nou dupa ce au destramat HUN-ul acum au umblat si la ce a mai ramas... da-da-da, urat
eu niciodata nu am jucat sa castig! mai mult sa ma distrez nu de altceva. Pt a castiga e nevoie de prea mult timp pierdut aiurea.
Nu stiu cum as putea sa te fac sa intelegi citatul: ""Scopul trebuie să fie de a cuceri intact. "Tot ceea ce este sub cer". În acest mod, trupele vor rămâne neatinse şi victoria va fi totală. Aceasta este arta strategiei ofensive."" (din pacate, forumul extern nu imi permite folosirea unei carioci)
Pai normal.. Tu mereu joci ca sa castigam noi..
eu niciodata nu am jucat sa castig! mai mult sa ma distrez nu de altceva. Pt a castiga e nevoie de prea mult timp pierdut aiurea.
si vulpea dupa ce vede ca nu ajunge la struguri zice ca sunt acri
Avem un sculptor in zzz, acum un poet in Anonymous, ne mai tre' un Beethoven si-un Picasso