Event nou - TABLA PALADINULUI !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Dragi jucători,

Un nou joc de cărți a apărut pe străzi, captând atât atenția oamenilor de rând, cât și a celor mai înalți nobili. Toți cei care se angajează sunt într-o competiție acerbă.
În cadrul evenimentului "TABLA DE JOC A PALADINULUI"
image-pbb.png


Concurezi pentru a deveni cel mai formidabil jucător de cărți care a fost vreodată încântat pe acest tărâm. Evenimentul va începe în 8 februarie la ora 14:00 și se va încheia pe 20 februarie la ora 14:00.

pbb.png
Jocul explicat:
Fiecare parte primește 5 cărți în mână.
Meciul se termină când sunt 9 cărți pe teren, aici câștigătorul va fi cel cu majoritatea cărților în joc.
Pentru a face acest lucru, puteți să glisați și să plasați sau să selectați și să faceți clic pentru a plasa un card pe o placă liberă a tablei.
Fiecare card are un număr pe fiecare margine, precum și un tip care este afișat în colțul din dreapta sus al cardului.
Plasarea unei cărți de atac cu numere mai mari lângă marginea unei cărți de apărare cu numerotare mai mică, schimbă proprietatea cărților în albastru sau roșu.
Există 4 tipuri de cărți în acest joc. Arc, cal, suliță și paladin. Când o carte este plasată lângă o altă carte, iar cartea ofensivă contorizează cealaltă carte, numărul care se află pe partea de contra se dublează în valoare. Tipurile contorizează în felul următor: contoarele cu arcul, contoarele suliței, contoarele cailor și caii cu arcul. Paladinul nu contorizează niciunul și nu are contoare.

De asemenea, puteți vedea contoarele din partea stângă a tablei.
După finalizarea unui meci, vei primi Jetoane, indiferent dacă câștigi sau pierzi. Cu toate acestea, câștigarea unui meci vă oferă mai multe Jetoane. De asemenea, jocul de meciuri vă permite să vă completați bara de progres, unde primiți și mai multe recompense.
Cu cât câștigi mai multe meciuri, cu atât vei plasa mai sus în clasament, oferindu-ți Jetoane suplimentare.
Odată ce aveți suficiente jetoane, puteți să vă folosiți jetoanele în magazinul de evenimente pentru a obține articole puternice.
Joacă acum și străduiește-te să devii cel mai formidabil jucător de cărți care a împlinit vreodată acest tărâm. Fă-ți o reputație legendară pe care chiar și cei mai înțelepți ar invidia-o.

Ca întotdeauna, prețuim și apreciem feedback-ul dvs.!

Noroc!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus