Quit vs S.L+M.E

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Parte 1:
Triburi: Quit, ~BHZ~
Parte 2:
Triburi: S.L.

Timeframe: Ultimele 48 de ore

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 42
Tabăra 2: 120
Diferență: 78

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 398,820
Tabăra 2: 1,119,153
Diferență: 720,333

chart


nui rau :-?
 

DeletedUser42242

pandeev,esti mult mai bun ca mine si tu si unii dintre colegii tai dar cei care au atacat la mine sau pe unde i-am gasit cand stateam sitter...ma asteptam la mai mult de la ei.insa una peste alta atacati in grup,va felicit pentru asta si demonstrati ca impreuna puteti face lucrurile chiar dificile(lasa-i ma pe latiali,cauta si tu un club serios din seria A sa sustii :p )
 

DeletedUser29872

nu a tradat quitul...nu a plecat nici o informatie de pe contul lui lethal la SL...daca nu ne-am inteles cu lumea am plecat...simplu :)
 

DeletedUser41953

pentru ca nu stie sa se poarte ,si aproape de fiecare data actioneaza fara sa gandeasca si vorbeste fara ... sens,interpreteaza gresit orice i se spune si face ce ii trece prin cap in acel moment .

eu nu am nimic cu el,daca el a vrut sa plece in SL... e decizia lui, eu il atac,el ma ataca,ii iau de unde pot,el imi ia sate goale... jocul continua..
dar asa am vazut adevarata lui fata,de tradator.
 

DeletedUser29872

mda...si tu iei sate goale...si sa nu uitam ca in acest moment contul e doar in marea rosie....mai bine taci...fugi si plangi la altii sa iti stea sitter de acum...;)
 

DeletedUser41953

:)) vrei sa imi spui ca lethal nu are sitter ? sate goale? nea,el pana acum are absolut toate trupele acasa,din tot ce am spionat
 

DeletedUser41953

si la faza cu sitterul... e clar ca el are sitter de la 12:00-18:00 pe putin si noaptea bineinteles,el cand are atacuri e obijnuit sa lase sitter :p
 

DeletedUser29872

mda...acolo unde spionezi tu era granita inainte...deci logic sa fie cu trupele acasa...si stai linistit ca nu e sitter pe cont :)
 

DeletedUser42242

rares,stie mai bine decat crezi deoarece conturile lor au fost unite.sincer,eu ii dau dreptate lui lethal,e inadmisibil k el sa fie acuzat de pustiul din cauza caruia a inceput problema k i-a facut ticket catre admini si k membru al conducerii sa se treaca peste cuvantul lui atat de usor.e impulsiv,am observat si eu asta insa la ce a facuit a dat dovada ca are caracter si nu se lasa calcat in picioare.spuneti ce vreti,ca ii iau partea sau tin cu sl dar 99% si eu as fi procedat la fel.a inceput sa faca curatenie si sa scape de inactivi sau cei care stateau de forma doar in trib si asta a deranjat mai mult cred
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus