Discutii libere Sp7

DeletedUser523

Promit ca o sa matur harta cu tine fara facilitati premium . Vad ca esti de mult de aici, de aici imi dau seama ca esti incet (sa nu ma exprim urat).

Sti exact unde sa ma gasesti pe harta pentru ca mie nu imi este frica de nimeni si nu ma ascund in spatele unui id si nici nu tin cu dintii de sate. Daca ma prinzi in offside si ma trimiti la margine am sa te si felicit pentru ca stiu sa-mi respect adversarul si stiu care e limita intre joc si realitate asa ca esti invitatul meu...
 

DeletedUser39475

Eu ii tin partea lui Teapa aici. Are dreptate ca jocul se poate juca in mai multe feluri. Nu toti isi doresc sa fie pe primul loc. Nu toti aloca acelasi timp pt joc. Nu toti isi permit sa aiba 3-4 jucatori pe un cont pt a ajunge si a ramane in top. :)

Unii (printre care ma numar) prefera barfa, sa mai bage un atac, un sprijin, poate o mica lupta cu un jucator pe harta, daca iese ceva din asta bine, daca nu, iar bine. Insa stiti bine cu totii ca in ultima perioada s-au facut cateva grupuri de jucatori care pun la punct toate "loviturile" pe skype. (unul din motivele pentru care nu intru pe skype) :D

Bârfa pe feisbuc sau pe scaip. Aici jucăm triburile.
Și tzepare și toți haterii, când voi (jucători de echipă) o să închideți un server fără diplomație, să spuneți. Când voi, o să vă determinați toată echipa să joace la cel mai înalt nivel, să spuneți și asta. Speciala 6, a avut doar 3 zile de liniște (protecția de începător). După asta, tot ce a mișcat a zburat, ca o privighecioară. Când voi, închideți un server în aproximativ o lună, să spuneți și asta.
Ai habar ce înseamă ca în zilele de start, 20 de conturi în trib să fie active 24 din 24? E normal rezultatul, când al 20-lea jucator din Grupul era mai bun ca primul din BLp sau mai știu eu ce trib. Sistem de sitting, joc în echipă, organizate la 3 zile. îți spun ceva noțiunile astea? Nu bre, nu-ți spun, doar vi și latri ca un neștiutor aici. Așa esti, ai fost și vei fi întotdeauna.
Deci, tzepes, nu ne mai suspecta de tot felul de tactici, doar pentru că tu le practici. Ești jos, acolo vei rămâne. Continuă să faci posturi pe extern, că doar la asta ești bun. Vorbărie multă și de proastă calitate.
Ca să îți dai seama ce zic și de ce am răspuns la postul lui adenauer. Nu mă obosesc să le citesc pe ale tale.
http://prntscr.com/6ln8y6
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser523

Tocami ca am vazut ca ati ras cam mult si ati inceput sa va luati nasul la purtare am zis ca trebuie sa va trag un pic de maneca...
Se vede ca nu ai citit postarile mele pentru ca nu ai inteles nimic din ce am spus asa ca ma repet ca nu-mi e greu sa scriu din nou acelasi lucru:
Nu am nimic impotriva tacticii voastre castigatoare, va felicit si va doresc sa castigati la fel in continaure cat de multe lumi puteti DAR asta nu inseamna ca sunteti atotstiutori sau zmeii zmeilor ca NU e asa!Tot ceea ce ai enumerat tu acolo eu am experimentat pe lumi de care tu doar la istoria tribala poate ai auzit. Da sunt jos, in clasamente si nu sunt in top ca voi DAR asta nu inseamna absolut nici o clipa ca NU stiu cu ce se mananca acest joc sau ca voi mi-ati fi superiori la vre-un capitol. Si cu asta eu am incheiat orice discutie pe aceasta tema care oricum nu duce niciunde pentru ca fiecare spune cat e de smecher si ne invartim in morisca...
PS de ce nu aplicati acele tactici jucand mereu sub acelasi nume si aceelasi steag, de ex? Ce sa intamplat pe sp4 de nu va iesit strategia? Nu trebuie sa raspundeti, sunt doar intrebari retorice...
 

DeletedUser39475

Pe speciala 4, nu am avut intetii sa intru. Nu imi place sa intru pe două speciale consecutiv, pentru că e foarte obositor. Am intrat datorită „prietenului” mei kenji, pe un cont lângă el, după care ăsta s-a lăsat, am mai continuat să joc, am făcut câteva performanțe indivituale, bla bla bla. La insistentele membrilor tribului (jur că nu-i mai știu numele), am acceptat să jucăm sub numele de Grupul (am făcut o greșeală mare în acest sens, pentru că nu a fost echipă făcută de la început și s-a văzut asta - mulți nubi, oameni care nu aveau noțiunea de echipă bine însușită). Adică, pe scurt, am încercat să fac din mers lucrurile cu oameni care nu-i cunoșteam pe toți.
Și nu a ieșit. M-am enervat datorită unui aspect care nu vreau să-l aduc în discuție și am renunțat. Aia a fost speciala 4, un eșec pentru mine, din punctul meu de vedere. Pentru mebrii tribului, care au rămas și închis lumea, nu. Am concluzionat că e cel mai eficient să începi o treabă tu și să o termini tot tu, nu să iei lucruri pe parcurs sau făcute de alții.
Asta a fost speciala 4.
Dar te asigur, când Grupul de Rezistență a intrat de la început cu intenții mărețe s-a văzut, pentru că de fiecare dată a câștigat.

Și tzepes...eu te rog ceva pe tine. Nu mai trăi lucruri pe care tu le-ai făcut pe vremea lui Decebal și când erau „altfel” triburile. O caracteristică esențială a inteligenței este capacitatea de a te adapta. Nu zic că era înainte mai bine sau mai rău, zic cum e acum și ma malez cum e acum. Îți zic ceva...tribul ăsta a câștigat 2 speciale pe merit, datorită lucrului în echipă și oamenilor care i-a avut.

PS: Fie vorba între noi și pe speciala 4 se puteau creea „surprize”, dar nu am vrut, pentru că nu a fost cazul, câștigau tot de ai noștri (cu asta am spus totul).
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser523

Nu am contestat faptul ca nu ati castigat pe merit. Normal ca pe merit. Sunt sigur ca veti mai castiga si altele tot asa pentru ca aveti o metoda foarte buna insa acum nu va suparati daca sunteti intepati pe aceasta tema ;) Doar de aia este forumul extern ca sa facem si un pic de propaganda si politica si sa discutam despre tactica si strategie mai ales a adversarilor :) Acum nu se poate ca toti sa va aclame ca atunci ati deveni dictatori. Mai trebuie si un pic de rezistenta, macar mediatica daca pe harta nu se gaseste :p
PS cred ca wayne ar avea ceva de comentat la afirmatia ta de la PS :D
 

DeletedUser39475

Tocmai asta a fost ideea tribului...„Grupul de Rezistență”, o echipă care să opună rezitență. De asemenea am avut și un mesaj propagandist din punct de vedere al conștiinței naționale să-i spun așa.
Cramp știe ce știe, cum și eu știu ce știu.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Bre tzepes, cum am zis si la finalul specialei 3 .. ne vedem in iarna sau peste un an, cand toata lumea are timp de joc. Daca o sa intram iar in iarna iti promit ca esti primul care te anunt ca vom intra, poate iti pregatesti si tu o echipa in care sa ai incredere ca nimeni nu va abandona lupta si va fi alaturi de tine pana la final (asta daca ai cu cine). Si daca tot esti atat de curios, unii jucatori din tribul Grupul sunt pe speciala asta. Si ghici unde? In Haos si Class.
 

DeletedUser523

Eu nu am o echipa care sa se poata pune cu a voastra doar daca il conving pe R sa adune Inbz-ul si atunci ar fi o chestie interesanta Grupul vs Inbz sau daca il conving pe mazare sa intre cu SH-ul si iar ar fi ceva frumos dar eu nu mai am echipa pentru ca sunt ultimul mohican si prietenii mei s-au lasat demult de joc...Stiu ca unii dintre voi sunt in Haos si class si banuiesc ca se vor unii la urma, ca de obicei
 

DeletedUser523

Mc jaxule ;)
Apropo de alta chestiune: ma tot acuzati ca eu postez aiurea dar cand o fac serios nu posteaza nimeni nimic si tot eu sunt ala rau? :D Ma refer la tema deschisa despre triburi. E un topic cat se poate de serios dar nimeni nu zice nimic, la fel chiar si aici, doar privitori, in mare parte, desi e o lume cu limita de farm care iti ofera destul timp liber si pentru politica si propaganda externa...si tot eu sunt ala rau pentru ca incerc sa tin in viata un forum extern aproape mort?!
 

DeletedUser

Nimeni nu isi va da cu parerea pe o lume speciala, mai ales cei care stiu cum merg treburile. E o mare diferenta dintre o speciala si o lume normala. Iar daca va iesi un conducator sa isi zica punctul de vedere sau oricare alt jucator care stie cam ce o sa se intample, nu face nimic decat sa puna in garda restul triburilor. Si asta fi sigur ca nu vrea nimeni, deci un adevar nu vei primi acolo. :D
 

DeletedUser523

Politica si propaganda prin definitie inseamna minciuna, denaturare si exagerare. Nici nu caut eu adevaruri pe forumul extern, alea se cauta pe skype :p Caut doar schimb de opinii intre politicieni si propagandisti ca sa vedem care minte mai frumos ;)
 

DeletedUser46862

Ai cat de mauzanti sunteti, conflicte vechi interese pe speciala 7 "o iota". Jucati frate pe lumea si lasati prostiile. Logic ca ori ce lume se castiga pe baza de spioni/prietenii/chiar si banalele PNA-uri dar mai ales pe Skype.
Si un raspuns mai bun decat o istorie reala nu cred ca pot gasi pentru Tzepes, ideea e ca fara tribul sa functioneze ca o echipa si ca fiecare cont sa fie on 24/24 chiar daca sunt 10 oameni pe cont nu poti castiga!

Tu Mu: «...Spre sfârşitul celei de-a doua dinastii Han,
după ce Ts'ao îl învinse pe Liu Pei, acesta fugi spre Uyan
Shao, care înaintă cu trupele sale spre Ts'ao Ts'ao Ts'ao.
T'ien Fang, unul dintre ofiţerii de stat major al lui Yuan
Shao, spuse: "Ts'ao Ts'ao este expert în arta de a conduce trupele.
Nu poate fi atacat cu uşurinţă. Cel mai bine ar fi să
tărăgănăm lucrurile şi să-l ţinem la distanţă. Cât despre
dumneavoastră, generale, trebuie să construiţi fortificaţii
de-a lungul munţilor şi fluviilor şi să ocupaţi cele patru
prefecturi. În exterior, încheiaţi alianţe cu conducători
puternici; în interior urmaţi de o politică agro-militară.
Apoi, alegeţi din trupele de elită şi faceţi unităţi speciale.
Reperaţi punctele unde inamicul poate fi luat prin
surprindere, efectuaţi incursiuni repetate şi perturbaţi ţara
la sud de fluviu. Când el va veni în ajutorul flancului drept,
atacaţi flancul stâng; când va veni în ajutorul flancului
stâng, atacaţi flancul drept; faceţi-l să-şi piardă suflul,
silindu-l să alerge fără încetare în toate părţile. Dacă nu
veţi urma această strategie victorioasă şi vă decideţi în
schimb să riscaţi totul într-o singură înfruntare, va fi prea
târziu ca să mai regretaţi."
 
Sus