Discutii libere L60 !

PRADA

member
Scor reacție
6
wxKT6eW.png


tot asa si la mai mare!

giphy.gif
 

DeletedUser41586

42 e lumea unde tu te-ai dat drept marasete, ai jucat cred că 2 săptămâni după ce ai amenințat că rupi harta și ai fugit ca de obicei, cum faci pe fiecare lume.
Ai făcut parte dintr-o conferință ad-hoc, unde s-au făcut miștouri de dragoș (Sorewhy), care se luase inițial de sorin08. Din câte îmi aduc aminte, după lumea aia s-a liniștit cu atacurile la persoană.
Noi nu „ne rădem”, persoanele care ne cunosc, știu că dacă cineva din trib este agresat în orice mod, se răspunde în aceași manieră. Specimenele care nu pot înțelege gravitatea faptelor lor, neavând la dispoziție alte mijloace, merită același tratament.

Nu ma provoca să-ți jignesc a ta inteligenta, nu il scoate pe sorin la înaintare dar nici pe Dragoș drept tartore. Tu erai si ești in continuare tartorele. Tu făceai diverse conferințe si tot tu începeai si alte discuții, si apropo de ingerasa si todt, mai las-o moarta zău..ca au fost printre putinii care au luat atitudine fata de șmecheriile si rasurile unora dintre voi.
Voi nu 'va radeți', voi sunteți agresați =))).
Daca nu va iese pasența, eu ce sa va fac?

Ps: vezi cu încercările de a corecta, nu ești in măsură!
 

DeletedUser43947

Nu ma provoca să-ți jignesc a ta inteligenta.
Păi nu poți să porți o conversație fără să jignești, să-ți iei ban sau să furi pp-uri.
Clar nu ne-a ieșit pasența, probabil ăștia care jucăm mai mult de o lună pe fiecare lume avem un grad ridicat de eșec. Noroc că ne-a ieșit pe două lumi până acum, nu?:rolleyes:
Eu zic să nu intrăm pe teritoriul limbii române, nu vreau să te rătăcești pe vreo uliță + că nu ăsta e scopul topicului.
Mă retrag, eu chiar joc pe lumea asta.
Dacă mai ai ceva de zis, te semnezi marasete, puyut sau cine ești tu acum până își pierd efectul pastilele, oki?
În caz că nu pricepi ce tot scriu și latri din instinct, îți las un mesaj în sickosiană să înțelegi că nu-ți mai răspund:
„Pwp dulke, bo$$”
 

DeletedUser48274

wow, m-ai uimit.mai aveam "un dubiu mic" ca poti fi salvat, dar tu dai prin gropi de talalau ce esti.
Aaa, ca era sa uit, vrei poza cu trofeul?


Cu dedicatie pt baiatu cu "talent" literar ;)

Am si eu trofeu stai linistit, am o rugaminte insa, nu-ti mai bate capsoru, nu vreau sa te pierd prematur, pe cine mai trolez daca ramane forumul fara poet? :(
 

DeletedUser13059

N ai nimerit fraiere,..daca erai intradevar Nelu biancaar nu vorbeai asa,..:)),..vorbeam adesea cu el la telefon,..nu calci tu in urma lui,..esti un miciman ce se vrea bagat in seama,..dar nu ai nici in clin nici in maneca tu cu el,..

o sa ii transmit la nelu cand ma vad cu el la bere ce ai zis :)) dar cum spuneam , nu ai fost vazut jucand acolo si nici in alta parte , poate imi arati tu pe twstats unde ai jucat si nu doar ai stat in spate iar altii sa joace pentru tine , ii diferenta intre a juca si sta la in centru tribului iar de acolo sa arunci 2-3 pietre iar dupa sa strigi in gura mare ca ai participat si tu la razboi

giphy.gif


el conte

Nu prietene, este vorba despre lumea 42 si știi destul de bine ca ma refer la conferințele pe care le făceai cu scopul de a va rade de anumite persoane..

cum bre ca doar de tine cred ca se se facea misto pe conferintele alea :) nu cred ca erau si altii care erau bagati la caterinca
 
Sus