Discutii libere L73

karlos

member
Scor reacție
0
Recrutări RS+MnK.s... Ia dă-mi și mie o listă cu ce jucători am recrutat eu din Shock, joacă cu cărțile pe față dacă tot te bați cu pumnul în piept. Că am stat pe sittere pe internele voastre și câte o săptămână? Asta nu e recrutare, boss. Că ne-a cedat satele Văru pentru că la voi era internă? Sorry, boss. Că ne-a cedat satele katinu? E o diferență. Voi recrutați jucători, ii obligați să lase sitter, își sparg atacul și pe satele luate vin "greii" WoC. Asta se numește la voi "haideți la mai bine că noi doar ne folosim de satele voastre" și după pac, interne. Tipic vouă :)))
De ce ar veni cineva in RS? Sa faca ce?
 

Live

member
Scor reacție
0
Nu știu de ce va certați atat decand a plecat Tesla in mnks ? Pana acum a iesit cineva din Rs sa va tragă la răspundere sau sa se certe ca de recrutați de la noi ? Pana sa plece Tesla din wind , au plecat din fostul Dream 40 de conturi in woc , de ce nu le-ati folosit cu cap ? Eu zic sa ne vedem fiecare de jocul lui , ca e doar un joc .
 

DeletedUser48627

De ce ar veni cineva in RS? Sa faca ce?

Poate ca în RS nu ar avea prea multe șanse, ar simți numai ce înseamnă să te joci triburile, nu sa stai în centru, sa crești barbare și după sa ieși pe extern ca vai ce buni suntem ca jucători.

Întrebarea mult mai pertinenta ar fi alta : ce cauta jucătorii Shock, WoC și United în Mnks? Chiar asa toți sunt niște trădători? Chiar asa la toți le-a urat cu binele de la voi din 'familie'? Mai accesați și voi sittere și cititi mesaje la băieții voștri. Uite unul fain de la un "jucător de baza" Shock :"la ce dracu' sa rămân ba cu ăștia? Sa îmi bage prietenii CARE JOC, nu care sunt de internat, la interne cu japca ca să se umfle ei de sate? Alde abuser și alții? Lasă ba ca ma duc și eu în Mnks ca ai mei sunt disperați după sate, nu sa câștige lumea"
Sau alt mesaj : "De ce am plecat de la ei? Nu au fost în stare sa își câștige un K după 3 luni de joc și dau vina pe jucătorii care au ținut granițe, au pretenția sa le dai - grupului lor- sate, sa crească ei mari ca ei - știu joaca -"

RS-ul poate ca pica, shit happens. Întrebarea e câți dintre voi ați fi stat 3 luni și ați fi rezistat în locul nostru?
 
Sus