WaI + H@-MdA + A.K.W vS. S_N+FRIEND+A.C.

  • Autor subiect DeletedUser1924
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser12439

Un rol important, zic eu, l`a avut si Heroes, si ei au atacat BURN pe unde au prins, au facut o treaba bunicica ... Burnii s`au vazut atacati si au ales ~TOR~ pt ca veneau tare din k54

da au avut un rol inportant. mai ales ca ii mincau de la mijloc.burn era atacata aproape de peste tot.

acuma cei din ~tor~ sint compactati. nu au jucatori din alte triburi prin mijlocul lor.
 

DeletedUser

Ah, cata sete a fost dupa un topic de genul, dar nu realizati ca sunteti offtopic.

Va rog sa va faceti singuri topic cu ce familie vreti.

Aici se discuta doar de triburile din familiile mentionate mai sus ;)


Intr-adevar WAI este un trib cu jucatori buni si care isi dedica timpul jocului, ceea ce este un lucru necesar succesului si rapoartele de innobilari contra altor triburi, dovedesc asta.
Felicitarile mele!

Totusi nu va suparati ca pe plan politic o sa mai incerc integrarea a 2-3 triburi alaturi de familia Anti-Monpol, numai asa sa va dovediti eficacitatea pe mai multe fronturi :p
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser1924

Domnule Recruitul...de data asta cred ca ti-am luat-o inainte :)
Datorita faptului ca suntem mult peste voi(o zic fara pic de modestie) puteam paria ca o sa actionezi 'pe plan politic' asa ca ti-am luat-o eu inainte :)
 

DeletedUser

Recruitul, iti admir munca si ti-o zic sincer ca-mi place ce treaba faci in S_N insa cu tot respectul care l-as avea pentru unu ca tine ti-o spun cu mare regret ca nu o sa dovedesti nimic contra noastra.

Mai aduci inamici? Mai bine , atunci ne putem arata adevarata valoare si vom porni motoarele sa incepem la "full power".Mie mi-ar conveni sa se lupte WaI pe toate fronturile deoarece in orice zona avem jucatori puternici care pot face fata oricaror conditii si ne-au demonstrat-o pana acum.

In plus nu va fi nevoie sa am jucatori care vor sta la alte margini si sa frece menta sau sa taie iarba la caini , sa dea sprijin si atat.O sa am nevoie de tinte si pentru ei.


Apropo , vad ca in ultima saptamana nu ati mai rezolvat nimic la granita cu noi , dominarea e totala si tind sa cred ca acest razboi merge deja intr-o singura directie.A.C. e doar de umplutura , FRIEND deja e secat , sictirit si dezinvolt.Sincer ti-o zic nu prea vad un trib contra carora avem in momentul de fata probleme.
 

DeletedUser

Pai in general triburile ce ocupa locurile 1 si 5 nu prea pot avea probleme cu cele de pe pozitiile 14,16,21 (fara suparare pt cei dezavantajati de mn:(). Doar unele exceptii uneori...si aceasta ar putea fi una. S_N+FRIEND+A.C. par sa reziste, nu cum m-as fi asteptat; sa fie 'calcati in picioare'. bafta gruparii anti-monopol, va fi un razboi greu;)
 

DeletedUser

Domnilor b3sT si Tradare, ne-ati luat-o inainte pe plan politic probabil doar in alianta cu H@-Mda si ati reusit probabil sa pastrati deocamdata alianta cu WAR, nici una din cele de mai sus ajutandu-va in mod real, deci tot singuri sunteti impotriva a 3. Pe termen scurt aveti rezultate execelente, pentru ca aveti jucatori excelenti si mai multi decat triburile noastre, din top 15!

Dar pe termen lung e un razboi pe care nu aveti cum sa-l castigati, mai ales ca nu aveti cunostinta de toate dedesupturile diplomatice pe care le-am tesut cu alte triburi.

Este doar o chestiune de timp pana cand o sa va declare razboi inca 3 triburi! In ritmul acesta sprijinul din interior pe care va bazati asa de mult va seca in curand si va veti da seama de dezavantajul de a fi pe primul loc. O tinta!

Si am uitat sa va zic, am schimbat "antrenorul" in S_N, cu unul din cei mai buni jucatori de pe lumea .ro, asa ca in viitorul apropiat rezultatele noastre in batalii vor fi net superioare ;)
 

DeletedUser

de fapt va incerca sa se refaca...nu va ajunge sa aiba aceiasi membrii ca inainte:D
 

DeletedUser

Se mai reface si fostul GT din cate vad, desi majoritatea au ramas in WAI. Deocamdata.


Este un termen, care defineste o anumita caliatate, numit "consistenta". O calitate de care cei din top nu dau dovada si nu urmeaza planul initial. Imi pare rau pentru ei, intr-o anumita masura, mai ales daca au comis cumva greseala sa nu se alieze intre ei. Sunt foarte vulnerabili in momentul de fata.

In plus vad ca si-au schimbat si tribul din familie A.K.W cu un altul. Se pare ca nu multi accepta diplomatia celor de pe primul loc.

Vorbeam ceva de singurate intr-un post mai sus?
 

DeletedUser16873

A.K.W e in continuare in familie uita-te mai bine , numele e schimbat :D:D
 

DeletedUser8266

nu am gasit alt topic dar vreau sa trec in ,,revista" faptul ca pentru prima data de cand wai fostul gt etc a urcat pe prima pozitie a pierdut locul 1 , nu ca au razboaie dar vad ca se reface 360 , orikum sa felicitam castigatorul de conjuctura care a urcat pe locu 1

FELICITARI TRACIA :D
 

DeletedUser13059

mda oricum nu ii stres ;) cand are 1 mil avans fata de locul 2 mia **
 

DeletedUser8266

vedem , uitativa mai bine ca mai exista tribul GT unde sunt jucatori destul de maricei care pot reduce diferentza la zero dintre tracia si wai ...deci ganditi logic , pana maine va sta pe 1 tracia
 

DeletedUser

probleme in paradis?ma asteptam la asa ceva,dar nici chiar asa de devreme.mai multe nu zic din respect pentru unii membrii WaI
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus