Intrebari Brainiac

  • Autor subiect DeletedUser1969
  • Data de început

DeletedUser8266

nu...ca platesti numarul de kilometri parcursi nu conteaza cum merge :D

p.s. nu eu iau viata prea in serios ci cei ce pun bancuri de astea
 

DeletedUser

Să pic de pe scaun la întrebarea asta :))
Răspunsul îl ai ceva mai în urmă Cătălina, deşi şi cei de deasupra mea au avut răspunsuri bune, chiar şi la întrebarea ta :) Şi am mai lăsat întrebări şi pentru voi, pe aia cu zebra(aţi avut noroc că m-a luat Alexandra cu vorba şi am uitat de forum :( ).

ete nah! tre' sa dai tu repede vina pe mine :p
 

DeletedUser

Hai sa deschidem subiect interesant :D
Este posibila calatoria in timp? Conform teoriei relativitatii, nu exista viteze mai mari decat viteza luminii. Matematic, daca am depasii aceasta viteza, timpul s-ar scurge "invers" (ca tot ziceati voi ceva de taxiu :D). Exista mii de teorii, dar care vi se pare ceea mai plauzibila?
Astept opiniile voastre si vin si eu cu o parere :)
 

DeletedUser7708

Hai sa deschidem subiect interesant :D
Este posibila calatoria in timp? Conform teoriei relativitatii, nu exista viteze mai mari decat viteza luminii. Matematic, daca am depasii aceasta viteza, timpul s-ar scurge "invers" (ca tot ziceati voi ceva de taxiu :D). Exista mii de teorii, dar care vi se pare ceea mai plauzibila?
Astept opiniile voastre si vin si eu cu o parere :)

Maşina timpului deocamdată e un vis frumos pentru călătoriile în trecut însă, călătorind cu măcar 90% din viteza luminii, timpul se dilată(o secundă la acea viteză poate înseamna zeci, sute, sau poate chiar mai multe secunde) astfel că tu gravitezi întro secundă, iar lumea în mai multe. Teoretic, ai sta tânăr iar lumea ar îmbătrâni, ceea ce ar însemna practic o călătorie în viitor.

@aia cu taxiul: Din câte ştiu, kilometrajul înregistrează kilometrii parcurşi cu faţa, însă taximetrul taxează şi timpul parcurs, care fiţi siguri că e mult mai mare dacă mergi cu spatele la o locaţie.

@Alexandra: lasă că mi-a plăcut şi cu tine :*
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser7708

Cred ca motivu pentru care nu se va descoperi masina timpului e simplu daca ar fi fost descoperita am fi avut deja vizitatori aici plus ca nu cred ca rezistau tentatiei de a schimba ceva ce ar fi influientat viitorul


p.s. nu am nici o obsesie eu am ceva logic corect si plauzibil la semnatura daca ma uit la tine vad ca ai o tzara inexistenta plus...tricolor peste tot deci tu ai o obsesie nu eu

Te-ai gândit că poate s-au întors prea mult în timp şi nu i-ai văzut tu? Sau poate maşina i-a dus în altă dimensiune. Sau poate chiar asta au schimat, să nu descoperim maşina.

Think before you speak.

p.s. Nu te lua de tricolor, că mă iau de tine scurt.
 

DeletedUser6558

Eu nu stiu , daca ar fi fost pe luna, ar fi putut sa se intoarca inapoi? Imaginile cu lansari de rachete arata schele uriase de care e prinsa racheta, ori odata ajunsi pe luna cine a mai construit toate alea? Nu cred ca puteau sa se intoarca asa usor , doar cu motoarele lor sau cu ce mecanisme aveau in interior, avind in vedere logistica uriasa de care au avut nevoie pentru lansarea de pe pamint. Dar asta e doar opinia mea, nu ma pricep la astea deloc.
 

DeletedUser

A fost omul pe luna ?

exista o teorie a conspiratiei foarte bine dezvoltata pe tema asta.dupa ce am vazut argumentele pro si contra eu zic ca totusi a fost.Carrhae ca sa te intorci nu e asa greu.nava lor avea un sistem de propulsie iar atmosfera Lunii este foarte rarefiata ceea ce inseamna ca opune putina rezistenta.
 

DeletedUser7708

Distanţa medie Pământ Lună aproximativ 380.000 km. Motoarele navei care ar trebui să ducă omul pe Lună vor funcţiona până la jumătatea distanţei apoi atracţia Lunii va atrage nava. Deci...
190.000 km. Având în vedere că o maşină normală de merge pe stradă consumă 1 litru la 20 km, probabil combustibilul navei e cam la fel. Dar trebuie aproape 10 tone de combustibil. Rezonabil.
Timpul...cred că 1 an.

Concluzie:
De ce nu?
 

DeletedUser

orice nava spatiala este insotita de uriase rezervoare de combustibil.daca ati vazut vreodata o lansare in spatiu veti vedea care are vreo 3 rezervoare de combustibil care la un moment dat se detaseaza de naveta.altele erau problemele aselenizarii cum ar fi fluturarea steagului.Luna nu are atmosfera deci teoretic nu ar trebui sa existe vant.
 

DeletedUser7708

Luna nu are atmosferă, dar are gravitaţie, iar astrul fiind mult mai mic, mişcarea de rotaţie s-ar putea să simuleze cu gravitaţie o mişcare a steagului. Nu e vorba de vânt, ci de forţe ;)

p.s.
Edu, nu eşti moderator ca să îmi spui tu mie ce să fac. Taci şi înghite în sec. Toată semnătura ta instigă, a mea nu. Hai pa, eşti praf.
 

DeletedUser

cea mai importanta dovada sunt rocile de miliarde de ani care nu au cum sa fie de provenienta terestra.Tricolorul e insemnul Romaniei si cum suntem in Romania nu are cum sa fie semn nationalist.
 

DeletedUser

nu prea cred ca e adevarat sunt multe indicii care ne arata cum ca ar putea fi o farsa creata special de americani pentru ai "calma" pe rusi in privinta aselenizarilor, stiind fiind faptul ca dupa 1945 a existat un puternic razboi rece intre cele doua mari puteri.

PS conform constitutiei avem dreptul sa ne afisam cele trei culori.
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Cred ca documentarul este destul de clar in privinta controverselor, dar nu trebuiesc luate ca atare, doar ne formam o opinie.

@imperiul, credeam ca ne bazam pe argumente nu pe reactii ... daca ar fi cum spui, am putea rescrie istoria :)

ps : steagul, drapelul ... este un insemn nationalist :-o ???
 

DeletedUser

Rusii nu au ajuns niciodata pe Luna.Faptul ca au pierdut cursa pentru aselenizare i-a demoralizat tare.In prezent cred ca europenii i-au devansat pe rusi.
 

DeletedUser7708

Tu eşti tare dus frate şi tare offtopic...
NAŢIONALÍST, -Ă, naţionalişti, -ste, adj., s.m. şi f. 1. Adj. Care propagă naţionalismul, care are la bază sau susţine naţionalismul, referitor la naţionalism. 2. S.m. şi f. Adept al naţionalismului.

Naţional= Care este propriu sau aparţine unei naţiuni, unui stat, care caracterizează o naţiune sau un stat; care se referă la o naţiune, la un stat sau le reprezintă; care este întreţinut sau instituit de stat; (despre instituţii de cultură) în care se vorbeşte limba naţiunii respective.

Steagul este întreţinut de stat, este proprietatea ţării. Tu instigi la cenzură, să nu am voie să ies cu o proprietate a ţării în ţara mea. Eşti comunist de-a dreptul, nu mă miră, doar citezi unul ca tine la semnătură.

Dacă puneam Basarabia Pământ Românesc, da, instigam la naţionalism, dar faptul că sunt român înseamnă că sunt patriot.
 

DeletedUser

Îmi cer scuze în numele imperiului moldav pentru toate cele ce le spune, vă rog să nu i le luaţi în nume rău :)

Apropo, aş dori ca moderatorul care mi-a şters posturile din acest topic să aibă decenţa de a-mi trimite un mesaj privat în care să se prezinte şi să îmi explice de ce subpuncte ale regulamentului s-a condus, deşi cam am idee cine a fost :)
 

DeletedUser8266

Pana la urma cei ce au zis ca nu au ajuns oameni pe luna ne prezinta si argumente?



@Charlie Jade te rog frumos sa nu vorbesti in numele meu....ca tu doar injuraturi ai in cap...ori in pm ori pe forum, bine asta denota cam ce minte ai...de asta gandesti si asa
 
Sus