Si...Shock?...au intemeietor praf

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Da ... eu unul am mai vazut filmu asta de N ori ... (adica tribu dp 1 se scindeaza , din diverse motive)
 

DeletedUser

O intrebare pentru misu de 10 puncte !? De ce nu ai avut niciodata curajul sa-mi zici ceva , pe eva nu tu ai injurat-o primul ? Sau asta e propaganda pentru tibul vostru ? Recrutati in voie membrii din SHOCK? ... chiar sunt curios de rezultat :)

Recrutez din Shock?...mai bine nu ziceai, te dai de gol.Daca nu aveam dreptate nu mi se alatura nimeni, dar iti pun intrebarea "Daca eu is noobu si am gresit, de ce mi se alatura cativa jucatori?" cred ca is destuli de maturi sa inteleaga cum au stat treburile in Shock? si ce conducator esti.Cat despre tine Edi (masterone) am doar ceva sa-ti spun apoi am incheiat.Tu esti prea orgolios si fatarnic, veneai pe conferinta si ne spuneai cat de slab e andrey ca si conducator si acum i iei apararea parca ar fi "fiul tau", iar alt lucru care-l observ este ca mereu cauti(si gasesti) motive sa arunci cu noroi in mine.Mereu ai avut ceva de spus impotriva mea(chiar m-ai si jignit, daca mai ti minte pe skype-fara motiv), eu le trec cu vederea si in continuare te consider prieten.

Si ce as vrea sa subliniez este:
Desi o sa va organizati(sau nu) impotriva mea si voi fi scos de pe harta(sau nu) voi ramane cu fruntea sus.DE CE? Pentru ca am avut curajul sa ies in fata si sa spun adevarul, asa cum l-am vazut.Nu am stat in trib si sa vorbesc pe la spate(asta facand-o multi din Shock?, la multi nu le place de andrey dar atunci nu inteleg de ce stau acolo?pt rank?sa fie in tribul de pe rank 1?...ciudat)


''Daca cineva nu a gresit niciodata,inseamna ca nu a incercat sa faca nimic nou.''
''Mai bine sa mori in picioare, decat sa traiesti in genunchi''
''Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza''
''Daca doresti sa reusesti in viata trebuie sa luptam in fiecare zi cu aceiasi forta si acelasi entuziasm.''
 

DeletedUser

Parerea mea de jucator al tribului IOBAG,maxim respect tuturor playerilor,dar totul a plecat de la zeul betivilor si o panarama de sat,fratilor se poate ajunge la un accord unde intemeietori iobag si shock? sa se puna de accord in cele 2 triburi sunt multi prieteni care in acest razboi devin dusmani,si pentru ce ??pentru un sat?? de acolo a pornit totul,de la unu sat s.a ajuns la vorbe grelee la certuri,etc..pentru ce?haide sa fim seriosi oameni buni inteleg ca este un joc dar este un joc unde ne expunem caracterul,eu unul port respect oricui,si prefer sa mor in picioare decat sa traiesc in genunchi si saq accept ordinele fara sa am o expliacatie,sau ceva de genu,daca un conducator imi spune ataca.l pe nu stiu care fara motiv ma gandesc de 2 ori inainte sa patez reputatia tribului,in acest calvar cel putin 2-3 triburi si.a patat reputatia pentru niste jucatori,dar restul?? ce vina au??parerea mea este sa nu mai punem aceste lucruri publice si sa ne gandim la ceea ce faCEM DE 2 ORI INAINTE

nu de la un sat a pornit razboiul, v-am pus citate pe forum iar atata timp cat tribul shock are aceaasi conducere de 15 ani nimeni va discuta nici un tratat diplomatic cu ei
 

DeletedUser

cred ca exagerati :D
ar fi bine sa va reveniti,pt ca nu aveti decat de pierdut.Misu,nu-i frumos ce faci!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

n-am inteles,pana acum au fost buni sa va conduca si acum nu mai sunt?
sau ati devenit toti mult prea orgoliosi si uitati ce e mai important?
 

DeletedUser

Lili ,

Acuma o dai şi tu la întoarsă , e dreptu omului să facă ce vrea să ieie deciziile pe care le vrea nu.i poţi impune omului ce să facă.


# Pana acum au fost buni sa va conduca si acum nu mai sunt?

Dacă nu şti despre ce e vorba nu poţi să comentezi fără să şti , ai dreptul să zici ce vrei dar până la un punct.

Ps. dublu post :D
 

DeletedUser35767

pacat
mare pacat ca sa ajuns la asta din cauza unui copil de 15-16 ani
mai spyce da tu nu ai teme de facut?
 

DeletedUser

cred ca exagerati :D
ar fi bine sa va reveniti,pt ca nu aveti decat de pierdut,Misu,nu-i frumos ce faci!

nu e frumos, "dar imi place sa ies in fata"(zic asta pentru ca asa e si ii fac fericiti pe dusmani).Ceea ce voi nu intelegeti la mine este faptul ca MEREU AM FOST NATURAL SI NICIODATA NU AM INCERCAT SA PAR ALCINEVA.Daca am avut ceva de zis am zis, daca am avut de injurat pe cineva am facut-o, daca am avut ceva personal cu cineva i-am spus.Nu ma dau inapoi de la razboi pe harta sau verbal.Si nu ma deranjeaza ca ma faceti noob, prost, cocalar sau debil mintal(Ciura), atata timp cat stiu ca am fost eu si nu a fost "alta fata de a mea".Prefer sa fiu eu nu sa fiu jucatorul, "bun, prietenos, vedeta, sau sa umblu pe la spate ca sa ,a aprecieze toti".Multi sunteti pupincuristi(nu dau nume) si asta nu agreez eu.Iar ca sa stiti adevaratul caracter trebuie sa cunoasteti o persoana personal.Cat despre mine si "vedete"(Ciura si masterone-de cealalta parte a baricadei) pot sa spun ca diferenta e in faptul ca:
-eu am trimis sprijin si la 60 ore, jucatorul nu era cu mine-n trib dar imi era prieten, (Edi-masterone) a zis ca nu trimitea nici daca era cu el in trib la mai mult de x ore si ca el nu primeste ordine de la conducere.
-eu am jucat mereu pentru prieteni(facand tot ce mi-a stat in putinta sa-i ajut) si aici cei care ma cunosc stiu ce vorbesc(cand am cedat sat/sate, am cedat cont gratis, am trimis sprijin oriunde pe harta, am atacat la rugamintea lor).
-ciura ziceai sa nu-ti raspund "ca ma umilesti".Esti invitatul meu, ai putea sa te legi de mine pentru ca am handicap, sau pentru problemele personale ce le-am avut(dar asta nu tine de joc si da dovada de mentalitatea ta).

Inca o data, si pentru ultima data specific IS NATURAL NU AM 2 FETE, iar cine nu ma poate inghitii (editat).Acum astept jigniri de la voi, dar macar fi-ti naturiali FATARNICILOR!

LE:ciura si eu am cam aflat despre tine ca iei sate cam moca, ca stai praf cu armata(de obicei pe lumile care intri) si cand nu esti bagat in seama faci urat, era o faza pe o lume cand pe forum era un sondaj cu "ferma cea mai mare" iar tu nu erai inclus printre raspunsuri-atunci te-ai cam ofticat, i fi tu vedeta dar asta o spun altii nu o spui tu.

Fata de joc(Triburile) respect celor 2 jucatori edi (masterone) si ciura dar ca oameni "cu voi nu se pot imparti 2 mere ca le vreti voi amandoua", nu gasiti calea de mijloc, mereu doar "VOI".Si acum realizez ca avea dreptate edi cand zice ca el nu are prieteni pe joc.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Rog un moderator să închidă topicu , cred că e de ajuns.

Mulţumesc !
 

DeletedUser

Rog un moderator sa inchida topicul, s-au zis destule.Daca mai aveti ceva sa-mi reprosati va astept pe joc, mess, skype.
 

DeletedUser

Hmm de unde sa incep story-ul?

Fiind membru Shock? am vazut cam tot ce se petrecea prin trib si ce as vrea sa subliniez este incompetenta intemeietorului Zeul Betivilor (Michelle2007-RESPECT).

Lucruri deranjante:
1.Aveam PNA cu Io-Bag si PNA-ul s-a terminat pentru ca "asa era pofta lui Zeul Betivilor", el jucand murdar prin luarea unui sat deja rezervat de eva222.(Mi-as pune intrebarea: Ce s-ar fi intamplat daca un simplu membru ar fi incalcat o rezervare?).
2.Aliante/PNA/Dusmani facute tot "pentru ca asa e pofta lui", in opinia mea un lucru gresit.Cand se schimba diplomatia ar trebui intrebati membrii, sau facut sondaj, va explic pe scurt de ce...
-el a facut PNA apoi Alianta cu Dilaii (un trib de noobi) iar unii de la "noi" din Shock? aveau planuri cu nobili pe cei din Dilaii.
3.Alianta cu CPO facuta doar de dragul lui Ciura (no offence dar trebuia facuta alianta cu Ciura, nu cu tot tribul) :D
4.La problema cu cei din Io-Bag, adica punctul 1. noi eram pe conferinta (eu, becksman si nervosul)...apoi intra Andrei (Zeul betivilor) si ne zice "Nu vreti sa va bagati ---- in gura la eva222? " si noi am intrat, pe conferinta care o purtau ei(intemeietorii Shock?) cu intemeietorii Io-Bag (eva222 si Lord Catau). Atunci becksman si Zeul Betivilor au inceput sa o jigneasca pe eva222, care doar isi spunea punctul de vedere fara sa jigneasca.
5.Au inceput sa curga Aliante si PNA pe banda, poate purta frica, dar un trib care are pretentii la Rank1 si e Rank1 inca de la inceput, ar trebui sa joace cu harta rosie.Singura alianta ce trebuia facut in viziunea mea e cea cu SFR, si/sau ALT+F4 ori Cheia ATAT!
6.Bunul conducator Zeul Betivilor are atacuri pe el si incepe sa dea circulara cum ca are nevoie de sprijin urgent, fapt care nu l-a facut si cand au fost altii atacati

Lucrurile degenereaza de aici...
7.Zeul Betivilor pierde un sat si incepe sa arunce reprosuri in stanga si in dreapta, apoi trimite circulara (si altii au pierdut sat/sate si nici macar post pe forum nu s-a facut pe chestia asta).
8.Noi aveam din nou o conferinta pasnica cu glume/umor si eu postez o poza pe conferinta cu Denise Milano si i zic lui nervosul ca "uite ma fosta mea prietena", logic ca era gluma, atunci Zeul Betivilor ma face "lab.." iar putin mai tarziu imi scrie mie lui becksman si lui nervosul "ca ne prea permitem noi cu el, si ca vorbim cum vrem".La chestia asta io nu am mai suportat si am iesit din trib, apoi au urmat becksman, nervosul (fracea is cool), -Timon si Pumba-, Mumbless. si la putin timp intram in SFR (trib cu care Shock? avea alianta).Specific ca am intrat acolo deoarece is prieten cu kimo si cunosc cativa jucatori si mai stiam ca e un trib bine organizat.
8.Tot ok, chiar super in SFR, aliante putine...parea a fi ce cautam, DAR dimineata ma trezesc concediat. Motiv? Si-a bagat Zeul Betivilor coada, probabil "suferea".Acum sa explic si povestea asta...

Kimo cere acord lui Zeul Betivilor pentru a ne invita in SFR, iar acesta isi da acceptul, dupa care probabil mai tarziu a realizat ca a gresit (cerandu-si scuze mie personal pe skype), dar si actionand miseleste.Il i-a pe Necunoscutul cu vrajeli/abureli cum ca "noi" n-ar trebui sa fim in SFR.

Dovada:


Un intemeietor misel si cu un joc necurat!


PS: Respect membrilor din Shock? si lui Michelle2007, dar sunteti condusi de un incompetent.



si porcariile astea de ce le-ai postat?de ce nu o iei copil de suflet pe eva daca o iubesti asa de mult?
cine v-a adus rank1 mai?cum indrazniti sa faceti asa ceva?cine va credeti?

mai striga unii ca i-am lasat ai nimanui.sincer,in locul lui Andrei,v-as fi lasat si pe voi tot asa.sa vedeti cine va "iubeste" si cat de mult.

un trib ajunge sa fie cunoscut si temut datorita jucatorilor,dar in mare masura si datorita conducerii lui.

deci,sa il faci incompetent pe Zeul Betiviilor consider ca e prea mult si denota inconstienta multa din partea ta.

parerea mea.a unui fost conducator de trib de smecheri.care au stiut doar sa comenteze,apoi au plans ca i-am parasit.

cred ca esti dator cu scuze si cu retragerea acuzatiilor idioate pe care le-ai postat aici,doar ca sa te afirmi...cred :D

si treceti imediat inapoi in trib!rufele se spala in familie.sa nu crezi ca o sa te apere cineva pt asta.eventual au sa rada toti si au sa profite de asta sa va elimine.
 

DeletedUser

nu ma face sa ma repet de zeci de mii de ori, astept atacuri, astept mesaje cu injuraturi/jigniri, nu prea am dusmani in zona si nah...macar asa imi fac:))

cat despre Betiv...ce a facut?a...da...a adunat niste vedete la un loc si le-a lasat sa se organizeze singure "turma de oi fara baci", pentru ca a reusit sa aduca doar o vedeta bv lui(restul au venit pentru ca x ii era prieteni si y a venit ca-l cunostea pe z...si asa s-au adunat vedetele, cei mai buni playeri de pe ro se cunosc intre ei si multi sunt prieteni.A intrat Zammolxe...bun, il avem atunci si pe masterone, a intrat masterone...bun vine si illidan, continuarea o faceti voi...)
 

DeletedUser

Night , iti dau dreptate , dar de cate ori a iesit Misu , si l-am primit inapoi doar el stie . Tu om integru ? Competent ?
Sa-ti aduc aminte cand mi-ai stat sitter si imi asteptai laudele ca si un caine care primeste mancarea de la stapan ?
Pe conferinta, ma tot strigai, si dupa ce ti-am dat un deget te-ai intins dupa toata mana . Sa iti aduc aminte cum ai cersit conducere ? Sa te implici .. sincer Misule , te-am compatimit pentru ce ai avut de patimit in viata si mi-am dat seama ca jocul asta e refugiul tau de la viata , ca asa realizezi si tu ceva .
Si acuma .. ma injuri si ma faci in toate felurile sa-ti faci recrutarile , sa ai sprijin sa nu fi scos . Esti exact ca si eva , recrutezi tot in zona ta , pentru interesul tau personal si datorita faptului asta esti 0 ca si jucator .
 

DeletedUser11365

eu n-am deschis o tema in viata mea pe extern..daca mai ai ceva de adaugat,esti invitatu meu..
 

DeletedUser

cat despre Betiv...ce a facut?a...da...a adunat niste vedete la un loc si le-a lasat sa se organizeze singure "turma de oi fara baci",

Dude, pe bune acum, jucatorii cu experienta n-au nevoie sa fie condusi, fiecare isi stie pozitia in trib si stie ce are de facut.
 

DeletedUser

Night , iti dau dreptate , dar de cate ori a iesit Misu , si l-am primit inapoi doar el stie . Tu om integru ? Competent ?
Sa-ti aduc aminte cand mi-ai stat sitter si imi asteptai laudele ca si un caine care primeste mancarea de la stapan ?
Pe conferinta, ma tot strigai, si dupa ce ti-am dat un deget te-ai intins dupa toata mana . Sa iti aduc aminte cum ai cersit conducere ? Sa te implici .. sincer Misule , te-am compatimit pentru ce ai avut de patimit in viata si mi-am dat seama ca jocul asta e refugiul tau de la viata , ca asa realizezi si tu ceva .
Si acuma .. ma injuri si ma faci in toate felurile sa-ti faci recrutarile , sa ai sprijin sa nu fi scos . Esti exact ca si eva , recrutezi tot in zona ta , pentru interesul tau personal si datorita faptului asta esti 0 ca si jucator .

ca sa-ti demonstrez contrariul o sa-ti trimit toate trupele de aparare sprijin pe un singur sat, o sa parasesc tribul si o sa accept lupta.Daca tu suferi pentru ca "ma vezi amenintare" atunci te fac fericit.Voi iesi din trib si ai cuvantul meu(care mereu mi-l tin) ca nu o sa cer nici 1 lancier sprijin.Cat despre treaba cu sitter-ul o intorci cum vrei(eu stiu ca ti-am stat non-stop cat ai fost plecat, si am facut treaba buna, dar asa e pe cine-l ajuti ala-ti sare-n gat).
 

DeletedUser

ca sa-ti demonstrez contrariul o sa-ti trimit toate trupele de aparare sprijin pe un singur sat, o sa parasesc tribul si o sa accept lupta.Daca tu suferi pentru ca "ma vezi amenintare" atunci te fac fericit.Voi iesi din trib si ai cuvantul meu(care mereu mi-l tin) ca nu o sa cer nici 1 lancier sprijin.Cat despre treaba cu sitter-ul o intorci cum vrei(eu stiu ca ti-am stat non-stop cat ai fost plecat, si am facut treaba buna, dar asa e pe cine-l ajuti ala-ti sare-n gat).


te comporti copilareste.orgoliile nu-si au locul aici.
treceti si jucati si lasati prostiile.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus