Dinos vs Enemy

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Omul caruia i se intinde o mana, intru un respect firesc si necesar intr-un joc ce presupune interactiune umana, iar el alege sa scuipe acea mana intinsa, evident metaforic, postand niste mizerii de poze cu tematica scatofila, pe mine ma face sa ma gandesc la o singura fraza:
"Du-te, omule, ori sa cauti ajutor de specialitate, ori in salbaticie, ori in vreo satra de la margine de orasel..."

Am fost mai mult decat exhaustiva in ceea ce priveste subiectul giany, prea putine lucruri putandu-se spune.
 

DeletedUser20487

din cate imi amintesc eu nu m-am certat cu voi pana nu ati iesit din trib si oricum nu cred ca ati avut vreodata neplaceri din partea mea
spre deosebire de tine pt mine un tradator este un tradator
imi arog dreptul de a ** cum vreau
imi pare rau dar coloana voastra vertebrala sa aratat prin multe lumi
a fost numai interesul vostru si atata am fost un frai---er nu se va mai intampla
iar rebel dupa intrarea voastra sa dezintegrat sa fim seriosi ...ce conducere ???
 

DeletedUser

Iar nu ai inteles nimic, parca esti un copil caruia i-a citit mama o poezie si o repeti intruna. Mai bine ia o pauza..vezi ce faci cu fermele alea, sa nu ramai in sate doar cu statuia;)
 

DeletedUser20487

sa fim f clari intelesi ati venit in zona tu si restu ca eu am decis acest lucru
eu am crezut ca fac echipa cu voi
la prima oportunitate ati preferat sa tradati
ce vrei sa te iau in brate sa te pup f bine bine ai facut
cine sa certa cu voi vreodata cand ati fost in trib ????

cand am dreptate vad ca o dai in evitari
no in fine fi pe pace pierd aici ma ridic pe alte lumi nu asta e problema
coloana vertebrala conteaza
eu am fost tradat de voi nu voi de mine
in rest joc placut
nu mia facut deloc placere sa va am ca si colegi
nu agreez un om ce iti vorbeste- frumos si iti infinge un cutit pe la spate
asta e mea culpa
 

DeletedUser

Ce ai decis tu?..Sa fim clari nu esti la nivelul la care sa decizi tu unde joc eu...tu nu decizi ce fac eu pe harta, daca ai impresia asta e grav. Auzi a decis el, cred ca ai parere buna despre tine, ce naiba ne faceai tu noua?..Ai facut si atac organizat te-ai dat cu fundul de pamant..da nu merge asa usor..mai ai de invatat asa ca lasa gargara ieftina. Poti sa te ridici pe alta lume..un lucru sa iti fie clar..oricate conturi de sustinere ai..tu nu decizi unde stau eu pe harta, am vazut multe vedete expirate ca tine..asa ca te rog eu, las-o moarta.
 

DeletedUser20487

cicio a fost a doua tinta pe acesta lumea eu imi terminam toti eventuali oponenti
sezel a intervenit in ultmul moment cand treb sa incepem sa il distrugem dupa care l-am adus in trib
el va chemat pe toti
prima simonica si al doilea tu
si pe urma restu ati avut cont de atac ati spart jucatori si i-ati inobilat
punct
eu am vrut sa veniti in zona
ai inteles ??? acuma
daca nu iti convine asta e adevarul

dar na nici atata lucru nu agreezi

p.s sa nu uit ca simonica ma banat pe acesta lumea pe un push acount si asa ceva nu se baneaza dar na
si asta e doar mincuna probabil
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Dragul meu noob, da pentru mine esti un noob, sa dea dumnezeu sa pici pe langa mine pe alta lume..cu toate conturile tale te mananc..tine minte..Ca jucator esti praf..nu stii decat sa furi atat, dar ti-am zis sa ne intalnim pe harta..o sa iti arat cat esti de slab..tine minte noobule.
 

DeletedUser20487

mai obseda--lor ai fost tu cu simonica la munte la intalnire tribala si singuri sadici ce au stat cu laptopu in brate ati fost voi doi
au ras toti de voi vi sa dus vestea de obsed---ti
am furat nu stiu :))
ce am furat eu ????
cate interne ai luat tu :))) simonica si adi erati in trib nu vai domne noi nu inobilam intern hai ma lasati
te crezi bun de ce toata ziua v=ati vaitat ca nu puteti sa ne spargeti ?
va trebuit fuziune sa ne inconjurati ca altfel nu ati putut
hai sa fim seriosi cine e noobul eu v-am spart sus nu uita in schimb tu mi ai luat decat marginea inactiva

eu ies cu fruntea sus nu am tradat pe nimeni
tu in schimb esti un tradator
faci parte din categoria de persoane pe care le dipsretuiesc oriunde oricand si pe care nu am sa dau vreodata doua parale

p.s nu mai jigni ca voi recurge si eu la asa ceva
 

DeletedUser18437

Dragul meu noob, da pentru mine esti un noob, sa dea dumnezeu sa pici pe langa mine pe alta lume..cu toate conturile tale te mananc..tine minte..Ca jucator esti praf..nu stii decat sa furi atat, dar ti-am zis sa ne intalnim pe harta..o sa iti arat cat esti de slab..tine minte noobule.

mah cata daca mai vorbesti odata urat cu ferma mea jur ca o sa te-nnobilez :D ;)
 

DeletedUser

Dragul meu Giany

Pentru tine voi incala niste reguli si probabil ca acest lucru va fi taxat cu trimiterea mea in vacanta, nu-i nimic, citesc mai tarziu elucubratiile scrise de terti aici. Voi fi deschis cu tine si voi incalca prima regula: te rog sa inveti un pic de ortografie si de asemenea te rog sa mai citesti cate un ziar nu numai reviste de colorat pentru ca intampini dificultati majore in constructia unei fraze. Si eu mananc litere sau mai uit cate o cratima dar in general reusesc sa ma exprim lizibil.
O a doua regula o voi incalca spunandu-ti ca ai nevoie de ajutor de specialitate, nu sunt psihiatru dar umilele mele cunostinte de psihiatrie dobandite in anii primei tinereti ma obliga sa fiu sincer cu tine si sa te indemn sa cauti ajutorul unui specialist. Te rog sa nu crezi ca te consider nebun, nu mergem la psihiatru pentru ca suntem nebuni ci pentru ca avem uneori nevoie in viata sa fim indrumati si sprijiniti cand nu mai gasim singuri linia de plutire. Ma repet, fara a fi psihiatru constat ca ai o tulburare de comportament majora determinata de o serie de experiente frustrante pentru un tanar dublate si de lipsa unei educatii bine fundamentate si probabil de un eventual dezechilibru de saruri in organism.
Pentru ca probabil voi intra in vacanta trebuie sa mai clarific cateva lucruri. Simo,Moro, Cata si altii vizati de postarile tale, sunt probabil, alaturi de mine, cei mai rai dintre muritori, gaseste tu un adjectiv potrivit (pentru adjectiv cauta in Dex), dar cu toate astea iti sunt net superiori ca limpezime si calitate a procesului cognitiv, au avut acces la o educatie mult superioara si de asemenea, ei deocamdata, nu prezinta semnele unei labilitati psihice.
Am sa te rog sa citesti cu atentia cele postate de mine si daca cunostintele lingvistice existente nu iti sunt suficiente sa nu iti fie teama sa consulti Dex-ul sau sa ceri parerea unui cadru didactic pentru ca nu este nimic rusinos in a invata.
Voi incheia cu scuzele mele adresate adminilor acestui forum, spunandu-le in acelas timp ca accept sanctiunile inerente si nu le port pica pentru perioada in care voi astepta resemnat sa revin pe acest forum. Nu voi folosi un cont fantoma ca sa intru aici. De asemenea va rog sa nu stergeti postarea mea pentru ca aceasta a fost scrisa fara intentia de a aduce prejudicii domnului amintit in randurile de mai sus si nici altora, tot ce am scris aici a izvorat din nevoia mea naturala de a face bine si ai oferi tanarului nostru coleg de harta o mana de ajutor pana nu va fi prea tarziu pentru el.

Va doresc o dupa-amiaza cat mai agreabila!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser20487

asta mi placut intodeauna la voi ** asa de frumos majoritatea nu isi dau seama ce persoane de factura indoilenica sunteti ;))
un tradator ramane un tradator nu inteleg de ce iti dai cu parerea nici macar nu esti in tema cu subiectul nu ai cunoscut situatia nu ai existat pe langa noi si pana la urma te inteleg esti un lingusitor la cicio simonici si adi, este ok , mai trebuie sa existe si astfel de persoane
cand vrei sa pozezi in vezi doamne ce caractere infailibile sunteti vezi ca nu ai scris ortografic hai mai scuteste ma ce facem aici lingvistica asta e joc denumit triburile nu iti convine???? joaca sah, scrable si ce vrei tu
nu veni si imi tine teoria batului de chibrit

fi pe pace eu oricum am o zona mai compleza de actiune decat simo cicio adi

in privinta aspectelor persoanale am o frustrare nu suport tradatori nu suport un om ce vorbeste frumos si te inteapa pe la spate nu am sa suport niciodata astfel de caractere
punct

trib de tradatori
 

DeletedUser

Of Giany, of!
Atat de mult mi-as fi dorit ca tu sa intelegi cele scrise de mine dar m-ai facut sa pierd un pariu moral cu cei pe care spuneai ca ii pup sau ii ling in ***, nu stiu exact pentru ca nu am rabdare sa cintesc inca o data postarea ta. Este ata de greu sa crezi ca eu spre exemplu sunt legat de o adanca amicitie pentru acesti oamneni?! Este ata de greu sau mai bine zis esti atat de departe de aceste sentimente pentru a putea sa le intelegi? Eu am acceptat sa intru pe aceasta lume stiind ca sunt ei aici si daca asta inseamna sa fi lingusitor atunci sintagma mi se potriveste.
Voi incerca sa iti raspund la postare din amintire dar nu iti garantez ca pot retine ceea ce ai scris pentru ca psihicul meu destul de evoluat detine un mecanism de filtrare a amintirilor ce imi permite sa uit rapid lucrurile neelocvente. Utilizezi cuvantul tradator mai ceva decat un Gheorghiu-Dej. Nu stiu daca este un simplu tic verbal sau releva o mult mai profunda framantare a mintii tale. De asta sunt sigur ca se poate ocupa cu oarecare succes un medic specialist.
De altfel tipologia discursului tau imi atrage atentia asupra unui alt aspect ingrijorator si anume tendintele tot mai evidente spre Paranoia, deci te rog in numele meu si al colegilor mei sa apelezi la un specialist.
Ar fi o rautate din partea mea sa continui sa fac remarci "la obiect" in ceea ce priveste calitatea textelor tale deci voi lasa Divinitatea sa se ocupe de tine pt ca acolo mai este loc de miracole.
Si ca sa inchei int-o nota autocritica iti voi face o marturisire: nu stiu care este teoria chibritului, nu mi-a enuntat-o nimeni, nu am invatat-o la scoala in timpul orelor de logica sau filozofie si nici nu am gasit-o in literatura pe care intamplarea mi-a aruncat-o in cale. Am acest handicap major cu care trebuie sa traiesc in fiecare zi.
Si o ultima observatie: ca sa ajungi in Valhala trebuie sa dai mai intai ortul popii in mod violent si glorios, lucru care se poate rezolva cu o excursie in Afganistanul de Sud cu steagul Americii tatuat pe spatele gol.


Tanti Leana, responsabil cu igiena pe forum

P.S: sa imi fie scuzate eventualele greseli dar ora tarzie si oboseala isi spun cuvantul si in cazul meu.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Cred ca v-ati distrat suficient,reveniti la subiectul topicului!

Din acest moment,orice postare pe care o consider in afara acestui subiect va fi stearsa!
 

DeletedUser

Parte 1:
Triburi: DoRmI?
Parte 2:
Triburi: Enemy?

Timeframe: Săptămâna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 64
Tabăra 2: 9
Diferență: 55

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 611,445
Tabăra 2: 93,375
Diferență: 518,070

chart
 

DeletedUser

Fara comentarii,dar se poate sa discutati doar despre razboiul vostru?Nici unii nici ceilalti nu aveti nici macar 0.1% dreptul sa vorbiti despre Rebel.Ati fost niste "turisti"care doar s-au batut cu placa de azbociment in piept si au facut...... nimic,ca dupa sa iasa pe usa din DOS cu maretele cuvinte:"Vom fi aproape e voi ...intotdeauna Rebel...bla bla,bla,bla..."..Fumuri...
Dar e bine ca exista externul si fiecare se poate lauda.
Uni dintre voi for fi intotdeauna buni intrun trib cand se va inventa tribul de 3,maxim 5 jucatori...sunteti buni la asa ceva,iar altii cand se va inventa tribul de o persoana...care sa ii accepte toate ideile idioate privind acest joc.Precum si iesirile incontrolabile.
Cu aceasi stima pe care o port jucatorilor de valoare si acelora care stiu sa se simta bine pe acest joc cu aliatii,colegii de trib sau dusmanii.va saluta smerit

Forever and One.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus