Discutii libere L43 !

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Nah,pentru voi recomand acest echipament

200.gif
 

DeletedUser

sa speram ca nu.....
[video=youtube;6V_Uah-pGqw]https://www.youtube.com/watch?v=6V_Uah-pGqw[/video]
 

DeletedUser35377

uite inca un cantec frumos ::

[video=youtube;V6MpZcXBPi4]https://www.youtube.com/watch?v=V6MpZcXBPi4[/video]
 

DeletedUser

consideram ca e o tara libera.....
Zealot, asteptam invazia mariana sa te scoatem in fata...:)))
 

DeletedUser35377

@Zealot,ai auzit prost.

Nazismul,fascismul sunt pedepsite prin lege.Legionarismul este INCA legal

Oricum cenzura mi se pare o prostie,simbolurile naziste vechi de mii de ani sunt interzise,dar cele comuniste sunt libere la discretie..
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Osaba Bin la den ,Mussolini,Pol Pot etc

Exemple de oameni buni sau rai care s au sacrificat pentru niste idealuri sunt nelimitate.

Intradevar ei sunt eroi,in functie de persoana pe care o intrebi.

Dar dintre toti,tocmai un negru fundul africii a fost transformat intr o "icoana" a luptei contra albilor,de ce oare ?

Vad ca este la moda,ca unii dintre voi sa proslaviti,oameni despre care habar nu aveti ce au facut,doar fiindca au fost prezentati intr o aura mesianica.

Dragule, ai inteles gresit tot ce ai citit. Mandella nu este o icoana a luptei negrilor contra albilor. Este un erou pentru ca a avut puterea sa ierte nedreptatile de care a avut parte in viata lui. Este un simbol al convietuirii albilor cu negrii in Africa. In istorie sunt multe cazuri in care regimurile nedrepte sunt inlocuite "revolutii de catifea", dar si altele in care e nevoie de forta. Iti inteleg viziunea insa nu sunt deloc de acord cu ea. Nu exista alb, negru, galben exista om. Daca eu as fi atat de incuiat la minte incat sa nu inteleg lucrurile asa cum o prea bine faci tu, atunci ma bucur sa fac parte din categoria "incuiatilor" alaturi de toti cei care i-au adus omagiile la inmormantare, oameni care au in spate istorici, diplomati, geopoliticieni, filosofi s.a.m.d.

A avut un rol intr-un film al lui Spike Lee, biograficul "Malcolm X" (1992). La sfarsitul filmului, joaca rolul unui profesor care recita din faimosul discurs al liderului afro-american, in fata unei clase de copii. Insa pacifistul Mandela nu a rostit si cuvintele "prin orice mijloace", astfel incat Spike Lee a fost nevoit sa adauge, la montaj, o imagine de arhiva cu Malcolm X care spune aceste cuvinte, pentru a incheia filmul.

PS: Atentie ca avem si in Romania fosti detinuti politici transformati in eroi, atunci cand drepturile-ti sunt suprimate pe nedrept iar tu iti mentii credinta in idealurile tale, asta da, merita sa fii respectat si tratat ca un erou.

In ceea ce-i priveste pe fiecare din cei adusi in discutie in posturile celelalte, prefer sa nu dau argumente serioase deoarece consider ca au fost posturi aruncate a aduce discutia in derizoriu.

PS2: Pentru a nu devia discutia spre alte "parti", voi reaminti:
2.1. Orice post cu conţinut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, violent, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau care este dezagreabil în orice fel este complet interzis. În cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.
 
Ultima editare:

LadyLethal

member
Scor reacție
143
”Aripa armată a ANC, Umkhonto we Sizwe (Suliţa Naţiunii), ajunge sub conducerea avocatului marxist Nelson Mandela, ulterior, ca o ironie a sorţii, acestuia decernându-i-se Premiul Nobel pentru Pace în 1993. Mii de persoane, albi sau africani de culoare, au murit în urma atacurilor iniţiate de ANC. Peste 80 la sută dintre victime au fost civili, inclusiv “colaboraţionişti” de culoare. Mulţi au fost executaţi sumar prin metode barbare, precum punerea în jurul gâtului victimei a unei anvelope de maşină din cauciuc în interiorul căreia se turna benzină, care apoi era aprinsă. Persoana ucisă astfel murea în chinuri groaznice, arsă de vie. Ca un fapt divers, cofondator al Suliţei Naţiunii a fost evreul comunist Joe Slovo.

Omul politic Nelson Mandela a devenit astfel un veritabil terorist. Numele său va rămâne până în anul 2008 pe lista teroriştilor întocmită de Statele Unite.”

Ca orice erou are si fani ,teroristii islamisti nu isi mai consuma gloantele pe prinzonieri,le dau foc de vii .Cred ca spera si ei un premiu nobel pentru pace:confused:
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Daca vei citi cele spuse de mine cu atentie vei observa ca am specificat faptul ca unele regimuri sunt doborate prin forta. Nu am de gand sa fac comparatie intre metodele ANC si cele ale regimului Apartheid. E corect ca majoritatea sa conduca si asa va fi intotdeauna. Ceea ce conteaza este ce pui in locul regimului doborat, iar ceea ce a pus Mandella a facut ca Africa de Sud sa fie azi intre primele state din lume la multe capitole. Pentru asta merita tot respectul meu.
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Poate si cel care a convins fetita de 10 ani sa se detoneze in piata doreste sa instaleze un regim minunat .Mandela a recunoscut si a pledat vinovat pentru 156 acte publice de violenta

-Church Street West, Pretoria, on the 20 May 1983

-Amanzimtoti Shopping complex KZN, 23 December 1985

-Krugersdorp Magistrate’s Court, 17 March 1988

-Durban Pick ‘n Pay shopping complex, 1 September 1986

-Pretoria Sterland movie complex 16 April 1988 – limpet mine killed ANC terrorist M O Maponya instead

-Johannesburg Magistrate’s Court, 20 May 1987

-Roodepoort Standard Bank 3 June, 1988

Biserici ,cinematografe ,magazine... asta nu e forta ,e terorism.Eu nu am un gram de respect pentru cei care pun copiii sa se detoneze pentru cauza lor oricat ar fi de minunata.
 

DeletedUser35377

@adenauer,tare mi as fi dorit sa fi si tu un alb in africa de sud in timpul lui Mandela :)
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Caut baiat serios cu flama inmatriculata pe nord vest pentru prietenie dezinteresata:cool:.Cer seriozitate.
 
Scor reacție
209
Chiar asa ,du-te tu si instaleaza-te in centrul Clujului cu cortu si vezi in cat timp ajungi la balamuc .Ei s-au adunat cu sutele intr-o locatie ,au terorizat zona si dupa ce au fost evacuati din zona centrala si mutati in module la marginea orasului au deschis procese ca ”isi pierd locurile de munca” si au avut pretentii la locuinte in centrul orasului.Asta tupeu.

Si pe cei din Barlad i-a mutat primaria la marginea orasului dupa o investitie de un milion de euro dar si-au batut joc in ultimul hal de locuintele primite...

http://adevarul.ro/locale/vaslui/cum-transformat-romiiun-cartier-nou-ghetou-1_531569c5c7b855ff56da2296/index.html#gallery_currentImage

https://www.facebook.com/video.php?v=918395964860122

PS: Atentie ca avem si in Romania fosti detinuti politici transformati in eroi, atunci cand drepturile-ti sunt suprimate pe nedrept iar tu iti mentii credinta in idealurile tale, asta da, merita sa fii respectat si tratat ca un erou.

Da, avem. Dar ii omoara "nebunii" http://www.evz.ro/dupa-doua-decenii-de-inchisoare-politica-a-fost-omorat-in-bataie-de-un-nebun.html.
 
Sus