Lol...citeste ma regulamentu...n-ai voie sa postezi in numele unui jucator banat...si oricum eramla rugayah akasa deci practic ea a postat
... esti penibil hai pa!
mie mia fost inchis un cont asa, si anume zorro cel mare la comanda ta si mi sa raspuns ca nu am voie cu doua conturi pot avea dar sa nu postez pe forum pe aceiasi lume. deci cum e pana la urma ? e selectiva toata treaba asta cu pedepsele pe forum ? am avut dreptate ca se fac magarii.
si inca ceva interesant erai la ea acasa ? pai asta nu intra la cedare parola ? si ar trebui inchis un cont din cele doua ? ???? unde e corectitudinea aia a adminilor care l-au inchis pe serban bantu si pe puriul stefan pt aceiasi chestie si se dorea un ban permanent pe contul lui serban bantu ????????????? separe ca admini nu vad ce trebuie sau vad si fac pe orbii.
LE Ș si chiar nu sunt penibil si nu bat campii
vBulletin Message
Ai fost banat pentru următorul motiv:
cont clona Shinobi666
Data expirării ban-ului: Niciodată
unde spune ca nu am voie sa detin doua conturi ?
2009-05-06 21:31:25
Cine a facut asta macar stie reguilile ?
xxxxx 2009-05-06 21:34:49
Bună ziua Shinobi666,
Va rog sa-mi spuneti si mie cine va blocat si pe ce cont?
2009-05-06 21:39:57
Am avut doua conturi pe doua lumi diferite, la unul am renuntat din motibe personale, Zorro cel mare si Shinobi666 pe forumul extern, cine ma blocat Sexy-Sadik, eu voi face si o plangere in Germania pt ca nu se mai poate ca admini sa raspuna la comenizile venite din Unique chiar nu mai exista in echipa asta nimeni cu bun simt ?
xxxxxx 2009-05-07 12:14:05
Bună ziua Shinobi666,
din cate observ eu acest cont nu este inchis pe forum, iar pe forum utilizarea a 2 conturi sau mai multe este permisa doar daca nu se interactioneaza cu ele pe alte lumi - fiecare cont cu treaba lui.
in caz de abatere se pot suspenda conturile toate pentru o perioada determinata sau nu.
clonele sunt acele conturi ce apar imediat dupa ce un cont este banat si sunt controlate de acelasi utilizator.
la o prima verificare am observat ca activati cu ambele conturi in aceasi sectiune, drept urmare este normal ca unul dintre ele sa se considere clona.
in ceea ce priveste acuza ca "plangere in Germania pt ca nu se mai poate ca admini sa raspuna la comenizile venite din Unique" o sa va rog sa argumentati sau mai bine zis sa dovediti cele zise - totusi vorbim despre forum unde userii trebuiesc respectati.
mesaje de genul
"@ montoyasorin, si ce are asa special GÂSCĂ NEBUNA, pardon vreau sa zic GASCA NEBUNA ? si cine esti tu ca nu am auzit de tine ce ia facut tu maret, iar voi toti din Unique nu sunteti in masura de vorbit de ceva maret :" nu isi au locul - nu se accepta jigniri (vi se pare bun simt sa ii spui cuiva gasca nebuna? - eu nu cred)
Echipa Triburile.ro
http://www.triburile.ro
xxxxxx
2009-05-07 12:45:00
nu este un cont clona, eu am contul ala de mult timp si nu am fost banat cand l-am facut, nu folosit acel cont ca sa ma coplectez pe el, am discutat ori de pe un cont ori de pe altul asta nu inseamna cont clona. nu am jignit pe nimeni acolo era o simpla intrebare ironica daca vedeti ei singur se jignesc facanduse nebuni, stiti bine ce magarii se fac adica de cand am contul ala abia ieri ma fost inchis in cand sa enervat rainn si gasca lui. sunt mi de conturi de genul, cum am mai zis am jucat sub acel nule pe o alta lume unde am renuntat, cu avuzurlie stiti bine cazul Serban-bantu si puriul stefan, ca sa discutat cazul lor in toata echipa voastra de admini si sa discutat cu cei din germania daca este ilegal ce au facut ei s iau zis ca nu oare de ce ?? sunt uni admini care stiu asta dar nu vor sa vorbeasca. Si vreti sa vobiti cu mine despre bun simti ? de ce nu va intrebati pe voi, voi aveti asa ceva cand faceti atatea abuzuri ? ca si acesta, e o bataie de joc ori cum prin ce faceti voi voi demonstra ca voi jcuati la comanda celor din Unique
2009-05-07 12:50:58
ma refer la contul Zorro cel mare
2009-05-08 00:05:20
ce ciudat, rugayah a fost inchisa azi pt mai multe nereguli si in mai putin de o ora i sa deschis contul fara nici o pedeapsa, oare asta e corectitudinea de care mi se vorbea ?
xxxxxx 2009-05-08 10:30:12
buna ziua
1. ati venit aici sa faceti reclamatie pentru forum - faceti diferenta intre moderatori si adminii de joc
2. da si eu ** despre acel cont zorro cel mare - am observat ca postati cu ambele conturi in aceasi sectiune, drept urmare nu este legal - de aceea a fost inchis.
3. sunt mai multe tipuri de banari si mai multe situatii - nu este musai sa fie inchidere cu pedeapsa (asta ca sa raspund supozitiei dumneavoastra)
4. totusi echipa din germania - cea de moderatori - nu face parte din echipa de pe .ro - posibil sunt cazuri diferite - deja dumneavoastra faceti o amestecatura totala intre cazuri.
Echipa Triburile.ro
http://www.triburile.ro
xxxx
daca adminul imi da voie va voi zice si numele