Uzzy, desi intre TRX si RF nu va mai alianta niciodata, respect faptul ca ati fost, sunteti si veti fi diplomati mereu! De asemenea, imi pare rau ca abugiugiu a facut pasul pe care l-a facut... era un om extraordinar!
Sunteti singurul trib cu care avem conflicte si inca ne tinem la neutralitate deoarece desi au fost greseli si de o parte si de alta ati ramas oameni si voi... si cred ca am ramas si noi!
moldo, ca om esti prea mic pentru mine! Nu pup in *** niciun trib, cu doar tratez cu respect triburile care merita! Master e un trib care merita tratat cu respect! Dupa cate vezi nu le cer sa intre in razboi cu GTC si nici sa nu intre in razboi cu noi. Daca ei vor sa ne declare razboi nu au decat... doar sa ne anunte din timp sa ne blindam granitele cu ei

)
Avem o singura alianta... cu DEF, si nu mai avem nevoie de niciuna momentan. Toti jucatorii de la granite sunt multumiti de ceea ce se intampla... fiecare are actiune si fiecare poate spune ca in TRX a invatat multe!
Si moldo, am spus clar ca acest conflict e doar aparent inegal, pentru ca daca vorbim de ultima saptamana de razboi:
Side 1:
Tribes: TRX
Players:
Side 2:
Tribes: Kings SHADOW RF YKZ =GTC= ~KRT~ YKZ-A RF1 RF2 NOVA
Players:
Timeframe: Săptămâna trecută
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 275
Tabăra 2: 213
Diferență: 62
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 2,873,152
Tabăra 2: 2,352,377
Diferență: 520,775
~~~
cgal, stii mai multe despre ce s-a intamplat decat spui, nu are rost sa intram in polemici aiurea si de ochii lumii.