Aplicatia Android !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Salutari,

Suntem bucurosti ca aplicatia de android a fost lansata catre toti jucatorii! Va reamintim, asa cum am spus in anuntul original, aceasta noua aplicatie se concentreaza in special pe imbunatatirea performantelor aplicatiei, drept urmare timpii de incarcare sunt redusi mult si stabilitatea aplicatiei a fost marita.

Veti vedea ca interfata s-a schimbat deasemenea, asa ca va dura ceva pana va veti obisnui cu noua asezare a scurtaturilor si meniurilor. Daca apar intrebari legate de mutarea functiilor sau schimbarea lor, va rugam sa ne cereti ajutorul in masura in care va vom putea ajuta.

Ca intodeauna, feedback-ul este important, si suntem incantati sa continuam acest proiect la care lucram deja de 7 luni si iata acum este finalizat.

Pentru cei descurajati de inconvenientele folosirii aplicatiei in trecut, speram ca veti vedea oportunitatea de a da o noua sansa acestei noi aplicatii.

In final,multumim tuturor jucatorilor ce folososesc aplicatia Android !
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Android - Update la versiunea 3.01


Stimați jucători,
Versiunea mobilă pentru Android a primit un update uriaș!Opțiuni noi


 • Noua grafică a hărții!
  Noua grafică a hărții este acum disponibilă și pe Android - puteți face zoom pe hartă și să rămâneți și cu o imagine clară a întregii lumi! Cât despre versiunea pentru browser, noua grafică are la bază harta clasică a Triburilor, dar atent redesenata și randata.

 • Decazarmarea nobililor:
  De acum, nobilii vor putea fi decazarmați daca sistemul cu taleri este activ! Îi puteți găsi în lista de decazarmare împreună cu celelalte unități ce pot fi decazarmate.

 • Culorile prietenilor:
  Prietenii vor fi puși mai bine in evidență pe hartă.

 • Trimiterea rapoartelor mai departe:
  Două opțiuni noi au fost adăugate pentru trimiterea rapoartelor mai departe: Trib și Prieteni. Ambele vor arăta o listă de jucători:
  Trib: toți membrii tribului din care faceți parte
  Prieteni: toți jucătorii din lista de prieteni
  Puteți să selectați toate persoanele din listă sau jucători individuali, sau să combinați cele 2 liste, înainte de a trimite mai departe raportul dvs.

 • Actualizare dinamică a costurilor de resurse
  Daca recrutați unități noi, costul de resurse se va actualiza automat când modificați numărul de trupe. Întotdeauna veti vedea numărul corect de resurse ce vor fi restrase din magazie în momentul în care apăsați pe Recrutare.

 • Noi notificări pentru forumul tribului
  Pe lângă faptul că se face albastră când există postări noi, iconița pentru forumul tribului va avea și un număr ce arată câte postări noi există. Acest lucru ar trebui să vă ajute să aveți o idee mai bună despre ce se întâmplă pe forum.

Buguri și îmbunătățiri


 • Biserica la nivel 3 este acum arătată cum trebuie în privirea generală a satului
 • O problemă privind numărarea inexactă a cavaleriei grea in pagina de Recrutare a fost rezolvată
 • O eroare privind ștergerea ultimului raport valabil într-un dosar a fost rezolvată
 • O eroare de vizualizare a numărul de puncte premium necesare pentru înjumătățirea timpului de construcție sau sfârșirea instantă a fost rezolvată
 • Folosirea săgeții "înapoi" după trimiterea de resurse către alt sat nu ar mai trebui să ducă la un mesaj de eroare
 • Ecranul negru după intrarea pe o lume cu preînregistrare s-a rezolvat

Dacă update-ul nu a apărut pentru versiunea dvs, nu vă panicați - în acest moment este testată pentru toate versiunile de android.

Feedback


Va invitam sa va spuneti parerea despre aplicatie si eventual ce mai poate fi imbunatatit aici !

Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus