ah , deci deja sunteti vorbiti sa inteleg :D
MOŞPiT member Scor reacție 6 29. Sep 2015 #27 ArTiSTu a spus: ti-am lasat mesaj pe privat Click pentru a extinde... Primit, raspuns, invitat. Îmi place asa. Nu mai sunt doritori? Nu de alta dar apoi vã chemãm doar cu satele )
ArTiSTu a spus: ti-am lasat mesaj pe privat Click pentru a extinde... Primit, raspuns, invitat. Îmi place asa. Nu mai sunt doritori? Nu de alta dar apoi vã chemãm doar cu satele )
MOŞPiT member Scor reacție 6 29. Sep 2015 #29 asa-s eu mai dau cu mesaju, cu intrebatu. discut doar nu dau cu paru' )
MOŞPiT member Scor reacție 6 29. Sep 2015 #31 Hai că întreci măsura, gata cu spamul aici. Ne vedem pe hartă, parte-n parte
MOŞPiT member Scor reacție 6 29. Sep 2015 #35 Mno pãi sincer acum, esti fumat? Ghici si tu.. ce sã mai zic; multumesc & baftã si tie.
MOŞPiT member Scor reacție 6 29. Sep 2015 #37 Deci iti repet, o sã mã gasesti pe hartã. Si fã-ti si tu topic pe extern aici, cã incepi sã vreau sa te pun pe-o listã Ultima editare: 29. Sep 2015
Deci iti repet, o sã mã gasesti pe hartã. Si fã-ti si tu topic pe extern aici, cã incepi sã vreau sa te pun pe-o listã
MOŞPiT member Scor reacție 6 29. Sep 2015 #39 Ah tu asta căutai defapt&dedrept.. fă-ti de cap băiet, eu te ignor d'acum.