Asaltul Castelului, se întoarce!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Evenimentul "Atacaţi Castelul!" se întoarce!

Dragi jucători,

Deși le-ați distrus numeroasele castele data trecută, acești vecini încăpățânați au decis să le reconstruiască încă o data și să revină în forță!

A venit momentul să vă trimiteți mercenarii din nou pentru a le arată că a lor capacitate de apărare încă mai are nevoie de îmbunătățiri și totodată, pentru a obține medalii pretioase de la acestia!

CAlogo.png
Începutul evenimentului: 21.09.16
Sfârşitul evenimentului: 04.10.16

Evenimentul va fi activ pe toate lumile normale şi casual. ( nu va fi disponibil pe speed si speciala )


Alăturaţi-vă Asaltului

Castelul şi armata asediatoare vor apărea la nivelul paginii aferente evenimentului în clipa în care acesta va începe.
Veţi putea accesa ecranul corespunzător de la nivelul privirii generale a satului sau cu ajutorul pictogramei simbolizând un castel asediat, aflată în colţul din dreapta.


CAicon.PNG

Veţi avea posibilitatea de a vizualiza harta evenimentului, cu diferite secţiuni disponibile în vederea consolidării mercenarilor.

CAmapnew.PNG


Consolidarea

Asaltul prezintă 3 categorii:

-Asalt: atunci când bara de progres este completă, o daună de la 1 la 5 (plus bonus de la bombardament) va fi aplicată castelului
-Sprijin maritim: atunci când bara de progres este completă, Asaltul şi Bombardamentul primesc 50% la nivelul barelor de progres
-Bombardament: atunci când bara de progres este completă, puterea de apărare a castelului scade cu 1 punct şi concomitent are loc creşterea daunei provocate de Asalt cu 3 puncte.

Modalitatea de a obţine puncte de progres presupune consolidarea acestor categorii prin utilizarea mercenarilor.


CAmercenary.PNG

Veţi obţine câte un mercenar nou în mod automat la fiecare 30 minute, până la atingerea limitei maxime de 16.
Consolidarea unei anumite categorii va adăuga 4 puncte la bara de progres aferentă.
De asemenea, fiecare secțiune necesită un număr diferit de mercenari pentru a se activa, Proviziile maritime necesită cel mai mic număr, în timp ce Asaltul necesită cei mai mulți mercenari.

Distrugerea Castelului


În clipa în care castelul ajunge la 0 HP este distrus. Medaliile aflate în interiorul acestuia sunt distribuite în mod egal tuturor participanţilor, castelul anterior fiind înlocuit cu unul nou ce ascunde mai multe medalii.

De asemenea, veţi primi medalii şi în funcţie de clasamentul ocupat în cazul celor 3 categorii diferite de asalt. Cu cât contribuiţi mai mult la o anumită categorie cu atât veţi primi mai multe medalii.

În clipa în care castelul prezintă o valoare mai mica de 10HP, veţi avea posibilitatea să faceţi o razie. Valoarea HP se diminuează cu 1 punct şi veţi primi mai multe medalii.


Colaborarea la nivel de trib

Dacă faceți parte dintr-un trib, toate medaliile ce le veți acumula se vor adăuga la progesul general al tribului. În clipa în care numărul total de medalii obținute de tribul vostru va atinge o anumită limită, un bonus va fi activat pentru toți jucătorii din cadrul acelui trib, pentru o perioadă de 48 ore!

De asemenea, puteți contribui o dată pe zi la acest progres, direct de la nivelul acestei componente. Aceste medalii vor fi însă adăugate doar la nivelul progresului general al tribului și nu la contorul medaliilor obținute de dvs.

CAtribe.PNG

Utilizarea medaliilor

Medaliile obţinute pot fi utilizate la nivelul magazinului aferent acestui eveniment, unde le puteţi schimba pentru diferite obiecte interesante.


CAshop.PNG

Ca și data trecută, obiectele alese în schimbul medaliilor obţinute pe parcursul evenimentului vor rămâne la nivelul inventarului şi după finalizarea acestuia. Ca atare, procuraţi-vă obiecte cu bonusuri pentru utilizarea lor viitoare!

Informaţii cu privire la eveniment:


  • Misiuni cu privire la activitate şi realizări sunt disponibile pentru acest eveniment.
  • La nivelul clasamentului disponibil pentru eveniment, vă veţi vedea pe voi dar veți vedea și numele jucătorului clasat înaintea dvs respectiv, a celui clasat imediat după dvs.
  • Jucătorii sunt împărţiţi în principal în grupuri de câte 50 de persoane.
  • Transferul către lumea casual nu presupune şi transferarea medaliilor.

Din clipa în care evenimentul se termină, o să mai aveți la dispoziție 48 de ore pentru accesarea prăvaliei evenimentului, prin intermediul ecranului aferent acestuia. După această perioadă, nu îl veți mai putea accesa și veți pierde medaliile neutilizate. Veţi păstra în schimb toate obiectele achiziţionate şi stocate în inventar!


Puteţi vizualiza mai multe cu privire la acest eveniment aici:
Youtube video

Pregătiţi-vă să asaltaţi castelul! Pentru glorie și medalii!

Link către threadul de discuții.

Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus