Atenţie! Modificarea paragrafului "§3) Mod de vacanţă " din regulile de joc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Vom avea o modificare în paragraful "§3) Mod de vacanţă " a regulilor de joc. Noua regulă va intra în vigoare începând cu data de 22.04.2009 :


3) Modul de vacanţă

Modul de vacanţă este o metodă temporară de a avea grijă de contul unei persoane atâta timp cât persoana respectivă nu poate intra pe propriul cont. Câtă vreme un jucător este locţiitor pentru alt jucător, nici un fel de interacţiuni (atac/ aprovizionare/ sprijin/ atacuri coordonate sau suport) nu sunt permise între oricare dintre conturile jucate de pe legătura de internet a locţiitorului (incluzând prieteni, familie sau colegi cu care acesta împarte legătura de internet). Această regulă include toate conturile, inclusiv conturile la care aceste persoane sunt locţiitori.
Toate interacţiunile sunt interzise până ce trec 24 de ore de la încetarea modului de vacanţă.
Nu este permisă ţinerea unui cont în mod de vacanţă şi folosirea acestuia pentru susţinerea altor conturi. Conturile ţinute în mod de vacanţă şi folosite doar pentru a susţine alte conturi vor fi blocate/închise.

Toate menţiunile făcute la punctul 2 trebuie respectate.
Jucătorii şi locţiitorii acestora sunt responsabili în egală măsură pentru acţiunile întreprinse în modul de vacanţă. Asiguraţi-vă că aveţi încredere în persoana desemnată ca locţiitor sau în persoana al cărui locţiitor urmează să fiţi.
Nu este permis abuzul comis asupra contului avut în mod de vacanţă. Locţiitorii care intenţionat distrug sau păgubesc grav un cont avut în mod de vacanţă vor fi pedepsiţi.
Cu toate acestea, în timp ce pedepsim locţiitorul dacă observăm intenţia sa clară de a distruge munca celui pe care îl înlocuiesc, contrar instrucţiunilor lăsate, nu putem repara prejudiciul adus acelui cont.

Exemple:

·Este permisă atacarea şi cucerirea de sate de pe contul avut în mod de vacanţă.
·Nu este niciodată permisă dăruirea resurselor de pe conturile aflate în mod de vacanţă, chiar dacă acele sate au suficiente resurse.
·Este permisa atacarea diverşilor jucători ai aceluiaşi trib de pe contul locţiitorului şi contul avut în mod de vacanţă ( adică atacuri separate pe jucători diferiţi).
·Este interzis să se dea mesaj unui jucător pentru a afla dacă acesta este pe cont în scopul de a ataca mai târziu cu un alt cont de pe aceeaşi legătură de internet.
·Nu este permisă folosirea unui cont în beneficiul oricărui alt cont de pe aceeaşi legătura de internet.
·Un locţiitor nu poate ataca acelaşi jucător de pe contul său şi de pe contul avut pe mod de vacanţă atâta timp cât modul de vacanţă este activ. Această acţiune este ilegală chiar dacă între atacurile date sunt mai mult de 24 de ore distanţă. Acelaşi jucător poate fi atacat/sprijinit numai după ce de la încheierea modului de vacanţă au trecut minimum 24 de ore.
·Este interzis suportul sau atacul asupra unui jucător ce împarte aceeaşi legătură de internet cu locţiitorul.
·Nu este permisă atacarea nici unui jucător aflat în mod de vacanţă la unul din jucătorii care împart aceeaşi legătură de internet.
·Este strict interzis atacul sau suportul aceluiaşi jucător de pe contul locţiitorului şi contul avut în mod de vacanţă.

Modul de vacanţă pe termen lung

Permitem jucătorilor să fie locţiitori pe termen lung cu restricţii asupra contului avut în mod de vacanţă. Dacă un cont are un proprietar ce se întoarce şi ştiţi când acesta se întoarce, este în regulă să fiţi locţiitor. Conturile avute în mod de vacanţă pe care proprietarii nu se mai întorc sunt considerate Mod de vacanţă permanent. Cum este temporar, dacă un cont are locţiitor 60 de zile din ultimele 120 de zile, contul devine cont „limitat”. Locţiitorul nu va putea să atace sau să sprijine alţi jucători sau să trimită resurse de pe contul respectiv. Fiecare cont trebuie sa aibă un jucător activ. Dacă proprietarul contului decide că el\ea nu se mai întoarce pe cont, contul respectiv nu poate fi jucat de pe mod de vacanţa permanent de un locţiitor.
Toate menţiunile de la punctele 2 şi 3 trebuie urmate.

·Este interzisă jucarea permanentă de pe mod de vacanţă în beneficiul altor conturi, chiar dacă aceste conturi sunt pe o legătură de internet distinctă.
Orice cont ce depăşeşte 120 de zile de mod de vacanţă fără motiv, va avea modul de vacanţă încetat.
Vă dorim distracţie plăcută în continuare şi mult succes în joc :) !

Echipa Triburile.ro
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus