Atenţie!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104
Dragi jucători,


Datorită unor incidente neplăcute între jucători şi admini in zilele trecute, mă simt nevoită să mai subliniez incă o dată corectitudinea si să vă rog să apreciati cu totii angajamentul zilnic, voluntar al administratorilor acestui joc, care sunt jucători din rândurile voastre. Acest joc nu ar putea funcţiona corect fără echipa de admini care veghează asupra unui joc echilibrat, cinstit şi plăcut. Administratorii NU au voie să joace pe lumea pe care o administrează, dar NU le vom interzice să nu mai joace deloc nici pe celelalte lumi ! Este dreptul lor ca jucători să participe activ pe lumea pe care nu sunt administratori şi vă asigur că nu beneficiază de tratament preferenţial pe acele lumi unde activează doar ca jucători.

Nici un administrator nu se implică direct sau indirect folosindu-se de funcţia pe care o deţine pentru a influenţa desfăşurarea normală a jocului.

Prin acest anunţ am rugămintea să găsim o cale civilizată de discuţii în mesajele către suport şi pe forum.

Sunt nevoită să înăspresc pedepsele în caz de injurii la adresa echipei de admini, acuzatii nefondate ( nesusţinute de dovezi concrete valide ) ,sau amenintări în viaţa reală ( atat la adresa echipei cat si la adresa membrilor intregii comunitati ), în felul următor:

1. La jigniri grave şi repetate aduse echipei de administrare pedeapsa se modifică în interzicerea accesului pe toate lumile de joc, sistem de suport şi forum. ( blocare pe atacabil ). Se aplică la mesajele la suport (tickete), mesaje ingame, postări pe forum.

2. La acuzaţii nefondate şi nesusţinute cu dovezi concrete se exclude jucătorul de pe lumea pe care deţine cele mai multe puncte sau de pe lumea la care se face referire, pedeapsa care poate duce până la excluderea totală de pe serverele .ro în caz de insistenţă sau recidivă. ( de asemeni blocare pe atacabil ). Se aplica la mesajele la suport (tickete), mesaje ingame, postări pe forum.


3. La ameninţări care prejudiciază desfăşurarea normală a jocului prin crearea unei atmosfere tensionate duc la excluderea directă şi fără drept de apel a jucătorului în cauză.

Exemple :
- Ameninţări la viaţa reală în cadrul mesajelor ingame, profile personale, nume de sate sau forumul extern.
- Ameninţări la viaţa reală în cadrul sistemului de suport ( tickete ).


Vă doresc un joc plăcut în continuare!

carmi,

Community Manager Triburile
Team Triburile
http://www.triburile.ro
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus