Avertizare pe viitor (triburi, lideri de triburi)

  • Autor subiect DeletedUser5970
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser24244

S-a terminat deja lumea sau mi se pare mie?:) De aia e bine sa fi mai rezervat in declaratii, macar nu te faci de cacao daca pierzi. De fapt aici nimeni nu pierde, sunt doar jucatori care nu au mai avut chef:)))
 

DeletedUser42542

Buna seara!
O felicit pe Mary Lou si alianta pentru mobilizare. Felicit si colegii mei pentru mobilizare, nimic nu e pierdut, data viitoare va fii mai bine.
O batalie pierduta, nu inseamna un razboi pierdut, avem timp pentru toate.
Succes tuturor! Mai usor cu rautatile, nu aduc nimic bun:) Seara fainia!

In sfarsit un om normal, care nu arunca cu rahat in stanga si in dreapta. In rest..daca nici macar un moderator de forum care (s-ar presupune) ca ar trebui sa fie mai limitat in declaratii vorbeste cum vorbeste...

Deveniti tot mai hazlii la faza cu "blindat de colegi". Pai si ce e gresit in asta? Vorba lui Mary Lou, e Solitaire sau triburile?

Mai lipseste sa acuzam oamenii ca se blindeaza, cat tupeu din partea lor. Tot acuzati ca suntem trib mamut, ca avem "jdemii" (cuvant nou, felicitari) de academii, voi de ce nu va faceti? Sa fiti si voi sprijiniti?

Sau voi sunteti o mana de oameni care va stiti de pe alta lume, real life, alta planeta, si jucati doar voi intre voi?
Deja deveniti patetici in declaratii.

@Lulu, sincer, daca mai continua tot asa nu stiu daca vor face impresie buna pe aceasta lume, nu cunosti toata povestea.
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Voi inchide aceasta tema, maine 09.03, consider ca s-a spus ceea ce era de spus. In cazul in care doriti, se poate deschide topic de razboi intre triburile dumneavoastra!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.