Magic - il vad ca ramanand tribul de locul 1, au un rezervor imens de trupe si cel putin deocamdata si le pot concentra pe un front destul de ingust. in plus presupun ca au si mai multi jucatori activi decat restul triburilor iar asta deja conteaza enorm in acest stadiu al jocului. nu cred sa mai existe conducere pe lumea 5 atat de implicata in activitatea altor triburi si asta ca sa nu spun dominand atat de puternic activitatea altor triburi.
Newage - cu un minim risc de a gresi, nu pot sa zic ca ii stiu prea bine, eu zic ca e tribul cu cei mai multi razboinici de pe lumea 5 iar in zona lor nu vad ce i-ar putea perturba cu adevarat. daca nu pe locul 1 sigur pe locul 2 ca si capacitate de expansiune.
Ufo - nu cunosc, nu ma pronunt
3-sla - in conditiile in care nu vor mai avea un front nordic presupun ca le va fi mai usor sa opreasca newage si rw pe frontul lor sudic. paradoxal dupa umila mea parere au ajuns sa depinda de relatia cu noul wanted, trib pe care tocmai ei l-au salvat de la disparitie acum vreun an si ceva. presupun totusi ca dupa ce au fost colegi atata timp nu vor avea probleme.
live - nu cunosc, nu ma pronunt
parerea mea sincera, fara intentia de a deranja pe cineva