Caut trib

Discuție în 'Arhiva' creată de Crucificatorul***, 5. Sep 2012.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Caut trib de jucatori seriosi si foarte vechi pentru alte lumi. M-am saturat sa-mi bat capul cu toti noobii , sa fac recrutari, sa imi incetinesc dezvoltarea ca sa sparg sate pentru altii. Va spun sincer ca aveam pe putin 3 sate in momentul asta daca nu imi pierdeam timpul cu tribul in loc sa fac alte lucruri pentru contul meu, si daca eram in marea albastra aveam in jur de 4-5 si cu armata facuta.
  Sunt pe 3 la aparatori deci e clar ca sunt atacat. Astept propuneri...
   
 2. Eu mi-am tinut tribul constant intre locurile 20-24 si m-am ocupat si de contul meu :) Dar nu ma plang... Tu ai avut ghinionul cu atacurile alea multe :))
   
 3. Trist dar adevarat...daca va trebui , ma voi lupta singur cu tot Angels-ul...scopul meu pe lumea asta ramane sa-i extermin :)
   
 4. adii92

  adii92 member

  Înscris:
  30. Iul 2012
  Mesaje:
  187
  Esti "dangeros" tu. Ziceai parca azi ca TheEnd este trib de "cursa lunga",acum este plin de amatori ? Nice one.
  Degeaba esti pe locu 3 la aparatori,daca nu ai un raport-2 la profil sa-ti faci de ras dusmanii,eventual si una d'aia grea de la varu' Guta,ca asa e la moda acum, [ironie]

  Pe K54 sunt destule triburi bune,nu puteai lua legatura pe privat? Ai postat tu pe forum.Cine stie,poate vrei sa intri la noi,ca suntem pe k34,sau in LEG,ca-s pe k35 si nu stim noi.
   
 5. Eu vorbesc de alte lumi...misiunea mea aici este sa distrug tot ce inseamna Angels si ATAT!!! Florinandrei2004 o are promisa, si nu ma voi opri pana cand ii voi da eu innobilare :p
   
 6. adenauer

  adenauer member

  Înscris:
  19. Ian 2010
  Mesaje:
  2.713
  Topic inchis! Te rog ca pe viitor sa nu mai deschizi teme care nu-si gasesc relevanta!
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.