punctele conteaza cel mai mult, ai puncte ai si armata mult mai multa decat cel ce zice ca armata e mai importanta....luand in calcul ca ambii cunosc jocul la fel de bine...e clar ca cel cu mai multe sate are avantaj...armata mult mai multa, cand zic puncte nu zic ca trebuie duse satele la maxim pentru punctaj
la primul sat am impresia ca e invers, sau cel putin asa joc eu...in primele zile cel putin...armata (usorii in special) aduce puncte si alte trupe mult mai rapid, daca esti activ, farmezi foarte mult...e logic ca vin si punctele fara sa vrei daca faci asa in start.
wow , 8-0 armata vs puncte

votat puncte . cea mai buna explicatie o pot da de pe lumea 12 , eu avand cont de 800 pct am fost atacat de 1 de 1600 care nu avea nici jumate din trupele mele . rezultatul ... mi-a devenit ferma pentru 2 zile fara sa il doresc pentru ca aveam acel cont acolo doar ca sa caut niste prieteni pentru intrarea pe lumea 13 , dupa 2 zile i-am facut cadou trupele mele sprijin si am sters contul .
Ce exemplu te-ai gasit sa dai bre

daca faci ferme la 800 puncte ai si avut contra cui sa joci

sper ca stii ce inseamna ferma...daca ii rupi trupele unuia cand ai 800 puncte nu inseamna ca oricine poate deveni ferma, doar cei mai putin activi
tu cu mai multa armata in start nu aveai cum sa ti-o furi de la unul de 700 puncte? sau chiar de la unul care ar fi avut 1500 puncte...cu catapulte scoase deja

nobi/inactivi sunt peste tot...si nu ar trebui bagati in exemple de astea
P.S. o pot spune din propria experienta ca punctele aduc armata...si in start si in late

indiferent cum joci...in start ai un grajd 15-20 iti aduce armata rapid, cu cazarma la fel...aceste cladiri inseamna puncte...la sate multe nu mai vorbim, ai mai mute sate, ai mai multa armata, doar ca depinde din ce cladiri faci punctele in start