Ce faza a jocului preferati ?

Ce faza a jocului preferati ?

 • Inceputul

  Voturi: 39 44,3%
 • Fazele avansate

  Voturi: 30 34,1%
 • Pana la sfarsit

  Voturi: 19 21,6%

 • Total votanți
  88

DeletedUser

Inceputul! Farmari, farmari, spike-uri, topoare, cavalerie, prinzi un vecin care are si el atac, te ataca cu berbeci, eviti, il contraataci fara berbeci, il spargi, trimiti nobilul de vreo cinci ori, spre disperarea lui si sari in sus de bucurie in fata calcului! :D

Imi place si faza de mijloc, atunci cand imi vad majoritatea satelor la 10.019 puncte, granitele nu sunt foarte bine delimitate, mai ai sanse sa prinzi sate slab aparate, precum are sansa si dusmanul tau, de altfel!

Urmeaza faza unde eu sunt demult plecat de pe acea lume:
granite bine delimitate, sate blindate la greu, atacuri organizate periodic de fiecare parte!
Sat blindat cu 100.000, 100.000 e ceva nesemnificativ! Trimit aia 200 de full-uri si ti-l sparg! Desigur, mai invarti tu ceva pe acolo!
Nu imi place!
 

DeletedUser

am votat faza de mijloc , deoarece aici e cel mai tentant am aproximativ 1200 de sate si merge treaba bine , sper sa continui pana la sfarsitul lumii
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Prefer orice faza a jocului atata timp cat am o echipa competitiva alaturi de care imi face placere sa joc, dusmani pe masura care sa nu ma plictiseasca, o dinamica a hartii imprevizibila, cu rasturnari spectaculoase, jocuri de culise, un razboi al spionajului, al informatiilor (sa nu uitam cine detine informatia are puterea) .
 

DeletedUser

prefer inceput-mijloc, deoarece cand fac peste 500 sate inpep sa ma plictisesc si nu mai joc...
 

DeletedUser

Am avut ocazia de a juca in ambele variante [inceput, mijloc] ! La inceput este euforia aceea de a fi in top, de a avea un start bun, si de a nu face greseli privind tactica abordata ! Mie personal imi place mai mult faza de mijloc pt ca se leaga adevarate prietenii care dureaza si in rl, si in plus daca mai esti si pe granita chiar nu te plictisesti ! Intr-adevar, nu-ti mai pasa daca pierzi 4-5 nobili, ca la inceput cand un nobil pierdut inseamna ceva, pt. ca ii refaci imediat, singura problema este timpul; sau atunci cand sttrici 2-3 full-uri, asta e, mai bagi 2-3 ca ai de unde ! Inconvenientul major la faza de mijloc este acela ca unii playeri isi dau arama pe fata, devin perversi, si ar face orice pt cateva sate luate moca sau alte beneficii ce tin de joc si nu numai, pt ca am avut ocazia sa vad pe lumea 5 oferindu-se si alte beneficii in schimbul unui simplu joc si nu mi se pare normal [nu ma refer la vanzari de conturi] !
Dar...fiecare cum ii place ! Multa bafta tuturor atat in joc cat si in afara lui !
 
Sus