DeletedUser24788
Va raspund eu ... Cea mai eficienta aparare NU EXISTA ... NU EXISTA sat care sa nu poata fi cucerit !
Asa este,nu exista sat sa nu fie cucerit.Dar de multe ori nu se merita.Iti dau un exemplu.90k lanci,100k spade,80k cca. arcuri.35k cca. grei.8k catapulte.4 paladini si moral 30.400 si ceva de full si a ramas cu zid 15.E eficienta,pentru ca nu iti mai arde sa dai pe el a doua oara.
Exista 2 tipuri de aparare , cea care o fac cei din granita si cea care o fac cei din centru :
Cei din centru ar trebui sa faca ceva in genul : 4k lancii 6k spade 8k arcasi 500 cav grea
Cei din granita : 4k 4k 4k 2k grei aproximativ evident nu am stat acuma sa calculez , dar cam asa stiu eu ...
Avantaje la cea din centru : mult mai puternica decat cea de a doua , rezista bine la blindaje dar se misca greu .
Avantaje la cea de a doua se face de 2 ori mai repede decat prima , dar evident e mia putin rezistenta , insa foarte utila la spart nobili pe granita .
Exista 2 tipuri de aparare , cea care o fac cei din granita si cea care o fac cei din centru :
Cei din centru ar trebui sa faca ceva in genul : 4k lancii 6k spade 8k arcasi 500 cav grea
Cei din granita : 4k 4k 4k 2k grei aproximativ evident nu am stat acuma sa calculez , dar cam asa stiu eu ...
Avantaje la cea din centru : mult mai puternica decat cea de a doua , rezista bine la blindaje dar se misca greu .
Avantaje la cea de a doua se face de 2 ori mai repede decat prima , dar evident e mia putin rezistenta , insa foarte utila la spart nobili pe granita .
Il iei,dar aici vorbeam de eficienta apararii.noi am dat pe jucatorul respectiv cateva mii de fuluri pentru a ajuta vendetta unui prieten.i-am luat ceva sate.totusi ala de care aminteam a ramas.la moral 30,eu personal,il las in pace.pierzi doar timp cu jucatori cu moral asa mic