se vede foarte clar ce fel de trib e window si ce fel de conducere are daca un jucator activ precum vlaul a dat stergere cont,nu?
Si daca alti jucatori mari, precum just dance si altii sunt pe siter la zeus, ca s-au lasat saracii din aceleasi motive, sincer mi-e mila de ce va urma
Bucurati-va cat mai puteti..
Titlu [Fwd] asta ati vrut..asta ati avut
vvlahul în data de 28.12. la ora 08:51
imi pare rau dar am ajuns la concluzia ca unii sunt destepti si altii sunt prosti in acest trib..asa nu mai merge...
din cate se vede in acest trib ,pe forum ,nu exista decat o tema interesanta-sprijin-,in rest planificarea unei intalniri tribale si spam(si acela cam vestejit din cauza situatiei actuale).
doamna Maram(sau Magda)..afla ca politica dumneavoastra e falmentara la toate capitolele( daca nu s-ar fi implicat un pic zeuss dezastrul ar fi fost si mai mare)..pentru mine si pentru altii aceasta aventura se va opri aici.ne-am convins de ce esti in stare..
aroganta si persiflare( doua calitati care ne-au adus aici pe toti)
de cand s-a infiintat acest trib nu am vazut un organizat de Doamne ajuta ,cu rezultate..am fost ca acei caini care latra ,dar nu musca
am jucat in aceasta zona de sud ,fara defense pentru ca le-ati tinut blocate pe un grup de jucatori,iar noi am jucat aici doar cativa jucatori,ca soldatii rusi la Stalingrad..o arma si un cartus..
am distrus decisul cu un mic raport al lui zeuss...
aceasta circulara e pentru membrii conduceri si in special pentru supertacticianul Maram..daca vreti sa aveti ceva rezultate fiti un grup unit,ganditi toti intr-un sens si planificati-va actiunile..pana acum a fost un Fiasco...pentru asta nu cautati motive la altii..cautati la voi(innobilari interne pe banda rulanta si doar intre uni jucatori,lipsa trmitere defense decat catre anumiti jucatori,atacuri planificate aiurea,etc..)
din respect pentru mine si ceilalti colegi am ales varianta de a da stergere conturi...desi ar fi trebuit sa ne miscam si noi spre EFU..asa cum au facut-o altii mai destepti cu 5 minute
ar fi mai multe de spus,dar e inutil...bafta!