compuneri hazlii

  • Autor subiect DeletedUser12196
  • Data de început

DeletedUser12196

faceti o compunere in care sa folositi numele a trei autori(scriitori sau/si poeti) ,trei personaje din opere literare si trei titluri de opere literare.
:D:D:D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser12196

Ma plimban agale prin Dumbrava minunata,brat la brat cu Marguerite Gautier si cu Alexandre Dumas care ne vorbea despre idila fiului sau cu Dama cu camelii,nebanuind ca sarmana ponegrita ne tine companie,cand am vazut Caprioara lui Emil Garleanu fugarita de dl Goe in urma caruia alergau I.L.Caragiale si mamitica.Ne-am continuat drumul prefacandu-ne ca nu ne intereseaza scena in derulare dar si acum ma zgandare o intrebare: o fi scapat biata caprioara?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser13067

Intr-o zi m-am decis sa merg la un gratar alaturi de cativa prieteni. L-am sunat pe Ion, i-am spus sa ia gratarul si sa ii invite si pe Nica si Mara. Asa ca ne-am suit in masina si am pornit la drum. Am oprit langa o padure numita Padurea spanzuratilor. Ne-am amuzat putin, imaginandu-ne cum ar arata Otilia spanzurata dupa ce l-a inselat pe Felix cu domnul Agamemnon Dandanache. Langa un copac zacea cetateanu turmentat alaturi de Pristanta. Am banuit ca au ajuns in starea asta de la petrecerea de divort dintre Maiteryi si Allan.
Am gasit in sfarsit un loc numai bun pentru gratar. Baietii pregateau gratarul, iar noi, ca fetele, la barfa. Mara mi-a povestit cum Harap-Alb isi gasise o noua iubita,pe nume Vitoria Lipan. Am inteles atunci ca urmatoarea noaptea va fi ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, deoarce in acea seara se decernau premiile pentru cel mai bun rol.
 
Sus