Concurs - 20 de Ani de TribalWars !

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
panorama.png



20 de Ani de memorii!



Războinici, diplomați, lideri, prieteni și spioni inamici!

Astăzi, vă propunem un concurs! Ce modalitate mai bună de a sărbători cea de-a 20-a aniversare a Tribal Wars! Ne așteaptă două decenii incredibile pline de momente de neuitat, prietenii prețuite și aventuri fără margini. Această piatră de hotar nu este doar despre jocul în sine; este vorba despre impactul incredibil pe care l-a avut în noi toți.

În timp ce reflectăm la nenumăratele ore în care ne-am trimis trenuri nobile și le-am eschivat, ne uităm în urmă la rapoarte epice de lupte și creăm legături eterne, suntem copleșiți de un profund sentiment de recunoștință. Voi, jucătorii noștri pasionați, ați transformat creația noastră umilă în ceva mult mai mult decât un joc. Dăruirea ta este cea care a făcut posibilă această călătorie.

Și nimic din toate acestea nu ar fi putut fi posibil fără pasiunea, dăruirea și dragostea ta pentru joc. Acesta este motivul pentru care ne dorim ca acest concurs să fie special și diferit și, având în vedere asta, vom acorda un premiu tuturor participanților care respectă regulile concursului (vezi mai jos).

Acum, vrem să auzim poveștile DVS. Vă invităm să participați la această mare sărbătoare, distribuind un scurt videoclip, cu o durată cuprinsă între 15 și 60 de secunde, în care povestești cum jocul nostru a lăsat o amprentă de neșters în viața ta. Fie că este vorba de bucuria de a cuceri un vecin încăpățânat, de prieteniile legate într-un trib sau de bătăliile epice care au câștigat lumea, vrem să știm totul. Poveștile tale sunt inima jocului nostru și merită să fie împărtășite.

Recompense


Aceasta este o sărbătoare! Încărcând videoclipul, participanții care respectă regulile concursului (vezi mai jos) vor primi 600 pp în joc! Dacă doriți să distribuiți mai multe videoclipuri, ne-ar plăcea să le vedem pe toate, totuși, acest concurs este limitat la 1 premiu de persoană.


Vom selecta - la discreția noastră - videoclipuri în fiecare zi! Aceste videoclipuri vor fi distribuite pe rețelele noastre sociale ca single sau ca o rețea!

Recompense limitate


  • Un tricou semnat de echipa noastră Tribal Wars este oferit fiecăruia dintre primii 20 de participanți, care încarcă videoclipuri respectând regulile concursului (vezi mai jos)! ( 20 de participanti la nivel global, nu doar pe RO ).

    Așa că grăbește-te și nu-i rata!

    Community Managerii noștri vor lua legătura cu primii 20 de participanți care câștigă tricoul pentru a obține detaliile dumneavoastră.


Regulamentul Concursului


Vrem să fii sincer cu tine însuți și să facem acest lucru cât mai simplu posibil pentru ca toți să se bucure!

Iată principalele puncte de urmat,

1) Consimțământ! Participarea necesită acordul dumneavoastră pentru a respecta regulile acestui concurs și pentru a ne împărtăși videoclipul. Faceți acest lucru adăugând declarația scrisă „Sunt de acord cu Termenii și Condițiile Concursului și sunt de acord că InnoGames poate folosi și partaja acest videoclip așa cum este prevăzut la Art. 5 din Termenii și Condițiile Concursului” în postarea dvs., care conține videoclipul încărcat.

Puteți găsi Termenii și condițiile concursului în atașamentul la această postare pe forum.



Videoclipurile încărcate fără acest consimțământ nu vor fi luate în considerare ca parte a concursului.



2) Concursul se va desfășura în perioada 3-30 iunie și vor fi luate în considerare numai înscrierile în acest interval.

3) Confidențialitatea este importantă! Vă cerem să vă abțineți în videoclipul dvs. să nu furnizați informații care oferă detalii personale sensibile despre dvs. sau despre alții (inclusiv numele, adresa, locația etc.).

4) Cerem ca aceste povestiri să respecte regulile forumului și ca aceste povești să nu fie concepute pentru a insulta, a deride sau a fi de natură răutăcioasă. Orice povești care au conținut inadecvat și sensibil va duce la setergea postarii.

5) Un premiu de persoană. Puteți trimite câte videoclipuri doriți, dar recompensele sunt limitate la o singură dată.

6) Scurt și si la obiect! Videoclipul trebuie să dureze între 15 secunde și 1 minut.

7) Fără material protejat prin drepturi de autor! Aceasta înseamnă că nu există coloană sonoră, videoclipuri de fundal sau imagini care sunt supuse drepturilor de autor ale terților.

8) Limitări de vârstă, pentru a participa este obligatoriu să ai 18 ani sau peste.

Pentru participarea la concurs, de asemenea, ne referim în mod expres la termenii și condițiile concursului, pe care le găsiți în atașamentul acestei postări pe forum.

Intrebari si Feedback


Dacă aveți întrebări, puteți verifica termenii și condițiile și nu ezitați să ne trimiteți un ticket la Sistemul de suport, iar dacă aveți orice feedback, vă rugăm să ni-l împărtășiți pe threadul nostru de feedback, ne-ar face plăcere să vă auzim!

Vă mulțumim din nou pentru că ați jucat Tribal Wars și pentru că ați făcut din ea, ca și comunitatea noastră, locul în care a fost în ultimii douăzeci de ani! Așteptăm cu nerăbdare poveștile voastre!

Termeni si Conditii concurs

Cu sinceritate,

Echipa Tribal Wars


Creatiile voastre pot fi postate incepand de acum, in continuarea acestui anunt ( orice post fara legatura cu tema concursului va fi stearsa )
 
Ultima editare:
Sus