Dedicat Iubitorilor de Fotografii! :)

adyboy7

member
Din moment ce am o zi libera, sambata, si nu am ce face:) M-am gandit sa creez un thread nou unde toti iubitorii de fotografii sa posteze reusitele lor, sa ceara pareri, ajutor... si altele :) Incep eu, nu o sa pun toate realizarile mele de-odata insa o sa le pun pe parcurs probabil.

Cu ocazia unui concurs scolar am plecat la Cluj, la etapa nationala. Am primit 200 lei de la scoala, sa am si eu bani de buzunar ;)) Mi-am permis si eu niste... d-astea :)

Pareri ? Mi-a placut cum arata, cu bucata aia de portocala si paiul... masa era curata si frumoasa... asa ca i-am tras repede o poza :)
 

adenauer

memberSunt foarte mandru de fotografia asta. Eram la "vanatoare de nuferi". :cool::cool:

Mentionez ca nu e prelucrata deloc. Pareri?
 

in vacanta

memberSunt foarte mandru de fotografia asta. Eram la "vanatoare de nuferi". :cool::cool:

Mentionez ca nu e prelucrata deloc. Pareri?
Da, pareri:

E o porcarie... Doua varfuri de petala nu sunt prinse in cadru, la fel ca si restul reflexiei... In schimb, ai sacrificat splendoarea nufarului ca sa ai in fotografia ta trei sferturi din negrul baltii...
 

adyboy7

member
Imi cer scuze ca am intarziat cu raspunsul, am fost plecat cu munca... :-/

@el.magnific0 Imi place atat castelul sau ce este acela jos, unde esti tu, dar si tot fundalul. Imi place cum a iesit. Insa daca nu era coltul acela "renovat" in stanga jos, si daca era o campie in loc de asezarile acelea, chiar arata ca pe vremuri :) Oricum imi place!

@adenauer Cu toate ca nu dau prea multa importanta florilor, imi plac, si vreau sa-ti spun ca-mi place si acest nufar, din pacate nu avea si frunzele acelea verzi (daca au mereu, nu ma pricep) ar fi dat mai frumos, si poate daca se oglindea cerul albastru putin in apa. Imi place oricum, un singur lucru nu e bun :p ai ars putin poza, trebuia timpul de expunere puuutin mai scurt :)
 

adyboy7

member
@el.magnific0 uite ceva in genul pozei tale, in mare.


@adenauer uite si o poza asemanatoare cu a ta, desi am mult mai multe :D

 

adenauer

member
@adyboy7. Desi nuferii sunt protejati de lege, atunci cand iesi la o plimbare cu barca, si esti si "localnic", iti mai permiti sa rupi unul sa-l oferi iubitei. Pana la urma, nu sunt multe fete in tara care se lauda ca au primit un nufar de la iubitul lor. :D De asta era fara acea, frunza lata, verde.

Mai pun cateva fotografii, mi-ar placea daca ai putea sa le comentezi, am foarte multe, sunt pasionat, insa nu am un aparat foarte performant pentru ca nu m-a interesat atat de mult sa fiu "profesionist".