DeletedUser26763
hai salut micule jucator din os
cand o sa fie etichetat legenda ma poti face micut
hai salut micule jucator din os
p.s. cand incercai sa ma ajuti am ajuns pe locul 2 )
p.s.2 iti dai seama ce prieten e alex asta mancatias )) odate te ajuta odata iti intoarce spatele )
dute alexuth canta la alta masa....ca numai am marunti....tu sincer m-ai dezamagit din toate pct de vedere te crezi jucator bun....da nu esti....esti doar i piesa... care poate fi inlocuita una doua die-ul de aia a supravetuit ca a avut mai bune informatii despre dusman.,...un organizat calumea nu a primit die datorita fapctului ca stiut sa ia toate reprele sa faca pomana cu ele...va doreasca bafta si spor la joc
dute alexuth canta la alta masa....ca numai am marunti....tu sincer m-ai dezamagit din toate pct de vedere te crezi jucator bun....da nu esti....esti doar i piesa... care poate fi inlocuita una doua die-ul de aia a supravetuit ca a avut mai bune informatii despre dusman.,...un organizat calumea nu a primit die datorita fapctului ca stiut sa ia toate reprele sa faca pomana cu ele...va doreasca bafta si spor la joc
Nu inteleg la ce postezi tu statistici atata timp cat tribul tau a fost 0 pe harta si ai ramas in picioare doar ca ai primit invitatie in O.S. pentru ca mai apoi sa fugi la aia mai buni si sa incepi sa latri pe aici ca un caine care a scapat de eutanasiere. Intradevar, Die a fost tribul mai bun, dar datorita jucatorilor lor, nu datorita tie care nu ai adus niciun aport.
Bafta tuturor, felicitarie Die, felicitari jucatorilor cu caracter!
Va pupa babi!