Discuţii cu privire la interviuri. Ce părere aveţi ?

  • Autor subiect DeletedUser4133
  • Data de început

DeletedUser4133

Salutare,

Luând în considerare propunerile făcute de câţiva jucători, ne-am decis să deschidem acest topic pentru a afla opinia mai multor persoane ce activează pe această lume cu privire la deschiderea unui sezon de interviuri.

Am vrea să ştim, în principal, dacă doriţi un astfel de topic. În caz afirmativ, ne-ar interesa să aflăm cui doriţi să luăm interviu şi ce informaţii aţi vrea să aflaţi. Ne puteţi ajuta cu întrebări cheie dar pertinente şi cu propuneri de jucători ce s-au remarcat sub o formă sau alta pe această lume şi ale căror impresii, realizări şi experiente aţi dori să le aflaţi.

Vă rog să respectaţi pe acest topic regulile de bun simţ şi ale regulamentului.

În funcţie de feedback-ul primit din partea voastra în cadrul acestui topic vom decide demararea sau nu, a acestui micuţ proiect, evident, pe această lume de joc, motiv pentru care am rugămintea să posteze doar cei ce joacă aici.
 

DeletedUser38518

Un interviu lu' mythra. Pe alte lumi prea pune ea microfonu in gura jucatorulor, ia sa facem schimb de locuri sa vedem ce iese :D
 
Scor reacție
98
Inca nu s-a facut nici un interviu :(, propun : superpandev , puya21 , chip de drac, Heath Ledger, voeding, Hef@istos si in special pe Player. locul 1 ca aparator :D
 
Sus