Discuţii hărţi avansate RO 26

DeletedUser

Avansatele mint cititorul cu neobrazare, mixand cu ceva aievea. Sunt prea multe triburi acolo, ca sa informeze corect publicul...iar asociatiile alea familiale cu semn -F ar spune ca e vorba de nota din sistemul anglo-american.
As propune responsabilului, lui Gecko, sa corijeze nitel pragurile de aparitie, incat sa apara mai putine triburi si mai putini jucatori, unde se poate face asta.
 

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
33
În primul rând, utilizatorul de forum, nu citeste hărțile!
În al doilea rând hărțile sunt bine făcute cu atâtea triburi astfel încât să reflecte situația triburilor și repartiția acestora pe hartă!
 

DeletedUser

Hartile sunte de asa natura sa arate doar top 15 (jucatori sau triburi).
Iar pe hartile "dominatia pe continent" (jucatori sau triburi) apare doar locul 1 si 2.
 

DeletedUser

În primul rând, utilizatorul de forum, nu citeste hărțile!
În al doilea rând hărțile sunt bine făcute cu atâtea triburi astfel încât să reflecte situația triburilor și repartiția acestora pe hartă!

Imi cer scuze pentru propunerea facuta responsabilului, ea a picat rau peste cunoasterea adecvata a menirii pragurilor de catre un moderator.
Fostul presedinte Iliescu a rostit candva "sinergia faptelor" prin care se referea la o chestiune la fel de concreta precum situatia triburilor si repartitia acestora pe harta.

Bula l-a vazut odata pe un fost conducator de club fotbalistic, ulterior arestat, din Tara Munteneasca, la TV. Reporterul intreba: "ce veti face dupa asa decizia a arbitrilor"? Iar acel conducator de fotbal a raspuns repetitiv ca habar nu are.

@Gecko: ma mira ce postati. Pragurile alea nu-s la locurile de clasament.
 

DeletedUser38518

frumoase harti, mai ales ultima , cu topul de la oda:)))
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser38518

desigur ca apar ...:p

*vreu sa stiu de ce mi s.a modificat postarea , argumente solide si nu mai folositi regulamentul aiurea....astept un raspuns inteligent [defapt cer prea mult, astept un raspuns]
 

DeletedUser18865

Astea sunt harti avansate.Se actualizeaza singure la 24 de ore.
 

DeletedUser

g3cko o intrebare.... se poate ca din Aka.F sa fie scris Akatsuki.F ?
 

DeletedUser4249

denumirea familiei vine de la primul trib adaugat in acea lista cu familiile de pe harta..daca exista tribu Akatzuki atunci aparea Akatzuki F. da asa apare Aka F.
 

DeletedUser14622

sa vedem cand vor mai aparea si schimbari pe aceste harti:)
 

DeletedUser

Rog pe intemeietorii/conducatorii de triburi de pe lumea aceasta, sa-mi mai dea odata familiile de triburi, deoarece unele familii s-au sters din baza de date.

Merci anticipat !
 
Sus