Black is Back
member
- Scor reacție
- 1
Eu sunt mai de moda veche E o intreaga poveste cu lumea asta castigata de contul meu (adica de mine si ADI) ca impreuna am jucat . La inceput eram eu intrun trib si ADI in alt trib. Al meu avea cateva nume de notorietate dar tribul lui ADI erau nume grele . In fine, razboaie,aliante, chestii -trestii .In zona mea ,stateam bine, aveam si 2 colegi, un cont de indieni si celalalt cont cred ca un grup de-asta euroamerican . Multa vreme ,eu am crezut ca sefa de trib este o femeie ,gingasa si finuta . Tarziu am aflat ca de fapt fosta sefa de trib avea ooooooo ....hahaha Era transexual Si indienii mi-au dat dauna totala, parsivi rau. Cat i-am ajutat cu sprijin si curatare la primele sate, tot mi-au dat-o sa sar in sus. Intre timp, eu si ADI am unit conturile. La un momentdat era totul pierdut: VREO 9 SAU 10 SATE, fara trib si cu fostii mei colegi din tribul transexualei pe urmele mele la luat sate. Satele le aveam grupate dar pe 2 continente la distanta de vreo 13-14 ore cu paladinul ,de la un grup la altul . Bineinteles ca grupul de sate care am venit eu la unirea conturilor au fost matrasite de fostii mei colegi si am ramas doar cu 4 sate care i-au apartinut lui ADI . Culmea culmilor este ca indienii si celalalt grup euroamerican am ajuns in final sa castigam lumea . O intreaga poveste .Cum se castiga o lume ,este o poveste mai mult sau mai putin banala .Dar azi, oricine poate castiga o lume,necinstit. Nu oricine poate mai castiga o lume cinstit . Ca toata lumea, fireste ca am luat si barbare , cred ca si ceva interne ,dar in proportie de peste 80% am jucat cat se poate de cinstit. A 2a nu imi mai trebuie. Dracu, fac infarct daca descoper un transexual ca iar conduce tribul si mai dau de 2 -3 perversi care sa ma injunghie pe la spate ( indienii nu ii uit toata viata mea )