Nu e nimeni obligat sa participe la fel cum nici noi nu suntem obligati sa ne pierdem timpul liber incercand sa organizam concursuri mai mult sau mai putin 'originale'. Faptul ca ideile au mai fost la noi pe server (in trecut) sau pe alte servere este total irelevant. Exista un topic in care vi s-a dat mana libera sa veniti voi cu idei.... n-am vazut nimic in acest sens, ca atare, critica nu este de aceasta data bine primita.
In plus, sa iti raspund si strict in ceea ce ma priveste: scrierea acelor anunturi, cautarea de imagini, discutiile cu altii in vederea obtinerii unor aprobari, partea de mesagerie cu lumea, de centralizare, de verificare, de validare, de realizat sondaje s.a.m.d., inseamna timpul meu liber pe care il aloc, fara sa am vreun avantaj, pentru a incerca sa mai avem pe acest forum si altceva in afara de injurii, scandaluri si alte cele (sa il mai trezim, pe scurt). Poate ar fi fost mai bine sa nu ma ocup deloc si sa ma limitez la acordat sanctiuni si moderat topicuri, dar nu cred ca toti jucatorii ar fi multumiti, poate doar cei ce prefera originalitatea in detrimentul la orice altceva.
Spor la treaba celor ce vor sa participe la ceea ce publicam noi.